خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سازمان ملل استفاده افراطی از زور در سودان را محکوم کرد

ایسنا | بین‌الملل | سه شنبه، 28 دی 1400 - 12:53
سازمان ملل استفاده از زور افراطی و مرگبار علیه معترضان سودانی را محکوم و بر لزوم برخورداری همگان از حق تظاهرات مسالمت‌آمیز تاکید کرد.
ملل،سازمان،تاكيد،دوجاريك،سودان

سازمان ملل استفاده از زور افراطی و مرگبار علیه معترضان سودانی را محکوم و بر لزوم برخورداری همگان از حق تظاهرات مسالمت‌آمیز تاکید کرد.
به گزارش ایسنا، به نقل از سایت شبکه خبری روسیا الیوم، استفان دوجاریک، سخنگوی سازمان ملل در جریان کنفرانسی مطبوعاتی خاطرنشان کرد، سازمان ملل استفاده از زور و سلاح کشنده و مرگ‌بار در سودان را محکوم می‌کند.
وی در ادامه بر اهمیت برخورداری همه افراد چه در خارطوم چه در هر مکان دیگر از حق تظاهرات مسالمت‌آمیز تاکید کرد.
دوجاریک همچنین تاکید کرد: مهم است که فضایی مناسب برای گفت‌وگو در خیابان و داخل سالن ببینیم.
ما همچنین شاهد گزارش‌هایی از حوادث نگران کننده در بیمارستان‌ها و سایر مکان‌ها هستیم.
سخنگوی سازمان ملل همچنین تصریح کرد، تمامی شرکت کنندگان از نقش سازمان ملل در تسهیل رایزنی‌ها استقبال کردند.
زمان بندی آنها امری بسیار مهم است زیرا نیاز به راهکاری فوری برای بحران کنونی وجود دارد.
این تحولات با تداوم رایزنی‌های سازمان ملل در خصوص روند سیاسی سودان رخ داده است.
انتهای پیام