خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تفاهم نامه همکاری دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان و جامعه المصطفی امضا شد- اخبار اصفهان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 28 دی 1400 - 11:59
گروه استان‌ها- در نشست مشترک رؤسای دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان و رئیس جامعه المصطفی العالمیه واحد اصفهان، تفاهم نامه همکاری علمی، فرهنگی و پژوهشی میان طرفین به امضاء رسید.
اصفهان،مشترك،اسلامي،تبليغات،دفتر،المصطفي،تبليغي،الاسلام،حجت، ...

حجت الاسلام و المسلمین محمد قیصری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان، با اعلام امضای تفاهم نامههمکاری میان دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان و جامعه المصطفی العالمیه اظهار داشت: این تفاهم نامه به منظور توسعه و ارتقاء سطح همکاری‌ها و بهره‌گیری بهینه از امکانات موجود در جهت تحقق اهداف مشترک در زمینه‌های مشترک آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و بین المللی به امضای حجت الاسلام والمسلمین آقای سید امیررضا طاهایی، رئیس جامعه المصطفی العالمیه واحد اصفهان و حجت الاسلام و المسلمین عبد الرسول احمدیان، رئیس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان رسید.
وی افزود: استفاده از ظرفیت‌های تبلیغی طرفین در تدوین و اجرای برنامه‌های کاربردی تبلیغی، تلاش برای اعزام مبلغان غیر ایرانی به مدارس و مراکز فرهنگی برای اجرای برنامه‌های خاص تبلیغی، مشارکت طلاب در مرکز ملّی پاسخگویی به سوالات دینی، تأسیس تیم ایده‌های کارآفرین فرهنگی و تعریف کارهای مشترک فضای مجازی هنر و رسانه از عناوین مهم فرهنگی تبلیغی مورد توافق است.
رئیس حوزه ریاست و روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان بیان کرد: در زمینه آموزشی نیز دوره‌های کوتاه مدت در حوزه‌های مشترک علوم اسلامی تعریف و همچنین از طلاب غیرایرانی جامعه المصطفی العالمیه به عنوان مدرس در دوره‌های آموزشی زبان‌های خارجی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان استفاده می‌شود.
وی ادامه داد: تبادل اسناد و مدارک علمی بین مراکز آموزشی و پژوهشی دو سازمان انجام و از پایان نامه‌های تحصیلی به ویژه در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در راستای نیازهای تحقیقاتی طرفین، هدایت و حمایت صورت می‌گیرد.
حجت الاسلام و المسلمین قیصری با اشاره به برخی از توافق‌های پژوهشی این توافق نامه گفت: نشست‌های علمی و همایش‌های مشترک با عناوین و سرفصل‌های مرتبط با مأموریت‌های هر دو سازمان برنامه‌ریزی و کرسی‌های‌ آزاداندیشی متناسب با موضوعات و مسائل ایران و جهان به صورت مشترک برگزار می‌شود.
وی از استفاده طلاب پژوهش‌گر غیر‌ایرانی جامعه المصطفی العالمیه در اجرای پروژه‌های برون مرزی دفتر تبلیغات اسلامی خبر داد و گفت: کارگروه مشترک ترجمه متون تخصصی حوزه‌های مختلف علوم انسانی تشکیل می‌شود.
رئیس حوزه ریاست و روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان گفت: مدت زمان این تفاهم نامه 3 سال تعیین شده است که قابل تمدید است.
انتهای پیام/163/ ع