خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حاجی‌بابایی:یارانه‌ها باید تجمیع شود/اطلاعات لازم برای دهک‌بندی را داریم- اخبار مجلس و دولت ایران - اخبار سیاسی تسنیم

تسنیم | سیاسی | سه شنبه، 28 دی 1400 - 09:41
رئیس کمیسیون تلفیق بودجه سال 1401 مجلس معتقد است با توجه به تعدد پرداخت یارانه‌ها باید در سال آینده تجمیع‌سازی در این زمینه انجام شود.
يارانه،پرداخت،حتماً،تلفيق،ساماندهي

حمیدرضا حاجی بابایی رئیس کمیسیون تلفیق بودجه سال 1401 مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره ساماندهی پرداخت یارانه‌ها به مردم در سال آینده، گفت: با توجه به اینکه تعدد پرداخت یارانه در کشور داریم و احتمالا با حذف ارز ترجیحی دولت بخواهد یارانه جدیدی به مردم بدهد حتماً باید این موضوع را ساماندهی کنیم.
وی با بیان اینکه حتماً باید تجمیع‌سازی‌ در بحث پرداخت یارانه‌ها صورت گیرد، ادامه داد: باید مشخص شود چه دهک‌های چگونه باید حمایت شوند و چگونه باید یارانه دریافت کنند.
نماینده همدان در مجلس تصریح کرد: باید بر اساس تعریفی از گروه‌های گوناگونی که وجود دارد مشخص کنیم چه گروهی بستگی به نیاز افراد در چه دهکی قرار می گیرد و چه میزان به صورت یکجا یارانه دریافت کند.
رئیس کمیسیون تلفیق بودجه با بیان اینکه به راحتی می توان گروه‌ها و دهک‌های نیازمند جامعه را شناسایی کرد، گفت: وزارت رفاه و سایر دستگاه‌ها اطلاعاتی دارند که بتوانیم نحوه و میزان پرداخت یارانه ها را مشخص کنیم تقریبا اطلاعاتی که لازم است وجود دارد و گروه‌ها و دهک‌ها نیز شناسایی شده‌اند.
انتهای پیام/