خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سری آ ایتالیا؛ میلان باخت تا صدرنشین نشود

مشرق | ورزشی | دوشنبه، 27 دی 1400 - 23:47
هفته بیست و دوم سری آ ایتالیا در شرایطی پیگیری شد که تیم آث میلان با قبول شکست در این هفته فرصت صدرنشینی را از دست داد.
دقيقه،بازي،ناپولي،ميلان،ديدار،هفته

به گزارش مشرق، رقابت های هفته بیست و دوم سری آ ایتالیا دوشنبه شب و از ساعت ۲۱:۰۰ با برگزاری دو دیدار همزمان پیگیری شد.
در یکی از این دیدارها ناپولی در دیداری خارج از خانه با ۲ گل از سد بولونیا گذشت.
در این دیدار هیروینگ لوزانو در دقیقه ۲۱ و ۴۷ دوبار برای ناپولی گلزنی کرد این تیم هفته بیست و دوم را با پیروزی پشت سربگذارد.
در دیگر بازی امشب آث میلان پذیرای لااسپزیا بود که این بازی در پایان ۹۰ دقیقه با برتری ۲ بر یک میهمان خاتمه یافت.
در این دیدار لیائو در دقیقه ۴۶ برای روسونری ها گلزنی کرد اما آگودلو در دقیقه ۶۴ کار را به تساوی کشاند و در شرایطی که همه منتظر سوت پایان بازی بودند گیاسی در وقت های اضافه گل دوم لااسپزیا را به ثمر رساند تا میلان بازی برده را با باخت عوض کند.
با این نتایج آث میلان فرصت صدرنشینی را از دست داد و همچنان با ۴۸ امتیاز در رده دوم و پشت سر اینتر ۵۰ امتیازی باقی ماند.
ناپولی نیز با ۳ امتیاز امشب ۴۶ امتیازی شد و این هفته را با ایستادن در جایگاه سوم به پایان برد.