تردد در گردنه قلاجه گیلانغرب با زنجیر چرخ امکانپذیر است
مهر
|
استانها
|
دوشنبه، 27 دی 1400 - 19:12
کرمانشاه- سرپرست فرمانداری گیلانغرب با اشاره به بارش نیم متری برف در ارتفاعات این شهرستان، گفت: تردد در گردنه قلاجه گیلانغرب با زنجیر چرخ امکانپذیر است.

حشمت رضایی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: تردد به علت کولاک و بارش سنگین برف به ویژه در محور قلاجه از توابع شهرستان گیلانغرب به اسلام آباد غرب تنها با زنجیر چرخ امکانپذیر است.
وی افزود: بارش شدید برف در شهرستان گیلانغرب که از شامگاه دیشب شروع شده و همچنان نیز ادامه دارد تردد در برخی از نقاط این شهرستان را با مشکل مواجه کرده است.
سرپرست فرمانداری گیلانغرب تصریح کرد: ارتفاع برف در شهر سرمست به ۲۵ سانتیمتر و در ارتفاعات به نیم متر رسیده است و اکیپهای راهداری و برف روبی شهرستان گیلانغرب از دیروز در نقاط کوهستانی و برفگیر مشغول برف روبی هستند.
رضایی بیان کرد: هم اکنون اکیپهای راهداری با بیش از ۱۲ دستگاه ماشین آلات برف روبی در محورهای گیلانغرب به اسلام آباد غرب و محورهای قلاجه، داربادام و مله نی مشغول نمک پاشی و برف روبی هستند.