خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

محرومان خراسان شمالی از خدمات رایگان دندان پزشکی استفاده می‌کنند

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 27 دی 1400 - 15:24
بجنورد- مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام در خراسان شمالی از برگزاری پویش لبخند احسان توسط بنیاد احسان این نهاد خبر داد و گفت: محرومان از خدمات رایگان دندان پزشکی بهره مند خواهند شد.
اجرايي،احسان،فرمان،بنياد،ستاد،امام،شاهيني،كرونا

علی شاهینی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خراسان شمالی پویش «لبخند احسان» در استان اجرایی می‌شود.
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام در خراسان شمالی ادامه داد: با توجه به هزینه‌های سنگین بهداشتی و درمانی دهان و دندان و به منظور حمایت از خانواده‌های کم برخوردار و محروم، خدمات دندانپزشکی نظیر جراحی، ترمیم، درمان ریشه، موارد تخصصی کودکان، رادیوگرافی و… در قالب پویش لبخند انجام می‌شود.
وی افزود: خدمات دندانپزشکی به نیازمندان به صورت کاملاً رایگان از سوی بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان امام استان صورت می‌گیرد.
شاهینی تصریح کرد: فلسفه وجودی بنیاد برکت کمک و همیاری برای بهبود و ارتقای توانمندی اقتصادی و کارآفرینی افراد، گروه‌ها و واحدهای کسب و کار مستعد فعالیت و فاقد دانش و مهارت لازم در مناطق محروم و کم‌تر توسعه یافته کشور است.
شاهینی بیان کرد: بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان امام (ره) ضمن بهره گیری از ظرفیت‌های خدمات سلامت الکترونیک در مدت شیوع ویروس کرونا، با راه اندازی سامانه ۴۰۳۰ و پاسخ گویی ۲۴ ساعته به پرسش‌های مردم و ارائه آموزش‌های لازم برای کاهش نگرانی‌ها و پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا، اقدامات متعددی را انجام داده است.