خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیشگیری از تخلفات در اولویت دیوان محاسبات است

مهر | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | دوشنبه، 27 دی 1400 - 11:30
بوشهر- دادستان دیوان محاسبات کشور گفت: با شناسایی نواقص و نارسایی‌ها در دستگاه‌ها از وقوع هرگونه تخلفات مالی جلوگیری می‌کنیم.
محاسبات،ديوان،مالي،تخلفات،كاميار،سامانه،دادستان،ارتباط

به گزارش خبرنگار مهر، علی کامیار صبح دوشنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر اظهار داشت: پیشگیری اصل کار ماست و تلاش می‌کنیم با ایجاد انضباط مالی، دستگاه‌ها را عاری از تخلفات مالی کنیم و این سیاست را به دقت اجرا می‌کنیم.
دادستان دیوان محاسبات کشور اضافه کرد: رویکرد ما در دیوان محاسبات، مجلس و دولت، رویکردی ضد فساد است و به عنوان بازویی قوی در کنار مجلس شورای اسلامی هستیم.
وی افزود: مردم می‌توانند از طریق برقراری ارتباط با سامانه ۱۹۸ تخلفات مالی را به دیوان محاسبات گزارش دهند و حتی شرایطی فراهم کرده‌ایم تا مردم نتایج گزارش‌های ارسالی را نیز دنبال کنند.
با راه‌اندازی این سامانه و پیش به سوی شعار فناورانه در مسیر شفاف‌بازی گام برمی‌داریم.
کامیار بیان کرد: دیوان محاسبات منتظر نمی‌ماند تا سال مالی به پایان برسد و پس از آن برای نظارت به دستگاه‌ها ورود کند، به صورت فصلی و مستمر موضوعات بودجه‌ای را پیگیری می‌کنیم تا از انحرافات بودجه و تخلفات جلوگیری شود.
دادستان دیوان محاسبات کشور خاطرنشان کرد: به دستگاه‌ها کمک می‌کنیم تا بودجه‌های مصوب برگشت نخورد و در استان‌ها به صورت صحیح هزینه شود.
وی افزود: با شناسایی نواقص و نارسایی‌ها در دستگاه‌ها از وقوع هرگونه تخلفات مالی جلوگیری می‌کنیم.
کامیار خاطرنشان کرد: حسابگری در دستگاه‌های دولتی را یک ضرورت دانست و افزود: وزرای دولت به صورت هفتگی جهت آموزش و آشنایی با مسائل مالی و قوانین بودجه با دیوان محاسبات ارتباط دارند.