خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پردیس چارسو مرکز اصلی چهلمین جشنواره فیلم فجر شد/ فلسطین میزبان انجمن منتقدان و دیگر مهمانان- اخبار سینما و تئاتر - اخبار فرهنگی تسنیم

تسنیم | فرهنگی و هنری | دوشنبه، 27 دی 1400 - 10:12
پردیس چارسو به عنوان خانه جشنواره و میزبان اهالی رسانه در چهلمین جشنواره فیلم فجر انتخاب شد.
جشنواره،فجر،رسانه

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی روابط‌عمومی جشنواره فیلم فجر، سرانجام پس از طرح گزینه‌های متعدد برای خانه جشنواره (مرکز اصلی جشنواره) و سینمای اهل رسانه، پردیس چارسو میزبان اهالی رسانه در چهلمین دوره از جشنواره فیلم فجر خواهد بود.
برنامه‌های اصلی جشنواره چهلم در پردیس چارسو برگزار خواهد شد.
علاوه بر این، سینما فلسطین که بخش دیگری از خانه جشنواره است به نیازهای منتقدان و بخشی از اهالی رسانه و مهمانان پاسخ خواهد داد.
چهلمین جشنواره فیلم فجر در دو بخش فرهنگی و رقابتی از 12 تا 22 بهمن 1400 به دبیری مسعود نقاش‌زاده برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/