خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 13 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشت بیش از ٢۴ هزار هکتار محصولات سبزی و صیفی در سیستان وبلوچستان

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 27 دی 1400 - 09:13
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان وبلوچستان گفت: در سال زراعی جاری و از ابتدای مهر ماه امسال تاکنون ٢۴ هزار و ٢٨٠ هکتار از زمین های کشاورزی به زیر کشت محصولات سبزی و صیفی رفته است که ١٠ درصد بیشتر از برنامه ابلاغی وزارت جهادکشاورزی است.
صيفي،سبزي،محصولات،بلوچستان،سيستان،كشت

ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان وبلوچستان گفت: در سال زراعی جاری و از ابتدای مهر ماه امسال تاکنون ٢۴ هزار و ٢٨٠ هکتار از زمین های کشاورزی به زیر کشت محصولات سبزی و صیفی رفته است که ١٠ درصد بیشتر از برنامه ابلاغی وزارت جهادکشاورزی است.
امان طوقی در گفت وگو با ایسنا- افزود: هندوانه، طالبی، ملون، خربزه، گوجه‌فرنگی، پیاز و سیب زمینی بشترین سطح را به خود اختصاص داده اند.
وی تصریح کرد: سیر، هویج، خیار، سبزیجات برگی، چغندرلبویی، زردک و شلغم از دیگر محصولات سبزی و صیفی کشت شده در مزارع سیستان و بلوچستان است.
وی تاکید کرد: عمده سبزی و صیفی تولیدی استان بعنوان محصولات خارج از فصل در فصول پاییز، زمستان و حتی در بهار سال بعد به بازار سطح کشور عرضه و نقش مهمی نیز در تنظیم بازار کشور ایفا می‌نماید.
انتهای پیام