خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 23 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آذربایجان غربی طی ۲۴ ساعت گذشته فوتی کرونایی نداشت

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 27 دی 1400 - 08:31
رئیس کار گروه اطلاع رسانی قرارگاه دانشگاهی مبارزه با کرونای آذربایجان غربی گفت: ۲۸۸ بیمار در بخشهای کرونایی استان بستری هستند.
استان،بستري،نفر،كرونا،بيمار

ایسنا/آذربایجان غربی رئیس کار گروه اطلاع رسانی قرارگاه دانشگاهی مبارزه با کرونای آذربایجان غربی گفت: ۲۸۸ بیمار در بخشهای کرونایی استان بستری هستند.
دکتر افشانی در گفت و گو با ایسنا بااشاره به آخرین وضعیت بستری کرونا در استان گفت: در حال حاضر ۲۸۸ بیمار سندروم حاد تنفسی در بخش های کرونایی استان بستری هستند که از این تعداد ۲۳۴ مورد مشکوک و مابقی موارد با تشخیص قطعی بستری هستند.
وی با اشاره به ثبت ۵۹ مورد ابتلای جدید طی ۲۴ ساعت گذشته در استان افزود: مجموع مبتلایان به کرونا به ۳۲۵ هزار و ۱۸۴ مورد رسیده است.
رییس کارگروه اطلاع رسانی قرارگاه دانشگاهی مبارزه با کرونا در استان ادامه داد: ۷۶ هزار و ۳۵۲ نفر بستری، بهبود یافته اند.
وی بابیان اینکه طی ۲۴ ساعت گذشته مورد فوتی در استان گزازش نشده است، گفت: تاکنون ۷۲۵۲ نفر در اثر کرونا در استان جان خود را ازدست دادند.
دکتر افشانی تصریح کرد: ۸۴ بیمار بدلیل شرایط وخیم در بخش مراقبتهای ویژه بستری هستند.
وی بااشاره به روند واکسیناسیون در استان اظهار کرد: تاکنون ۵ میلیون و ۲۹ هزار و ۶۸ نفر در استان واکسینه شدند که از این تعداد ۲ میلیون و ۴۶۲ هزار و ۶۲۷ نفر دُز اول، ۲ میلیون و ۱۶۴ هزار و ۹۴ نفر دُز دوم و ۴۲۱ هزار و ۳۲۹ نفر دز سوم را دریافت کردند.
انتهای پیام