خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وحید امیری: بازی مقابل عراق و امارات ساده نیست

مهر | ورزشی | یکشنبه، 26 دی 1400 - 17:06
بازیکن تیم ملی فوتبال ایران گفت: بازی‌های بهمن ماه مقابل عراق و امارات، بازی‌های ساده‌ای نیستند.
تيم،ملي،فوتبال،حريفان،ميدان،ايران،اميري

به گزارش خبرگزاری مهر، وحید امیری بازیکن تیم ملی فوتبال ایران در رابطه با وضعیت خودش و تیم ملی اعلام کرد: از لحاظ نتیجه گیری، تیم ملی شرایط بسیار خوبی دارد و نتایج فوق‌العاده گرفته است اما دلیل نمی‌شود که در ادامه راه حریفان را دست کم بگیریم و باید با تمام قدرت به مصاف حریفان برویم تا صعودمان را در بهمن ماه قطعی کنیم.
تمام بازیکنان، با تمام وجود تلاش خواهند کرد تا هرچه سریع‌تر و به عنوان تیم اول به این هدف برسیم و به جام جهانی صعود کنیم.
ملی‌پوش فوتبال کشورمان در رابطه با حریفان تیم ملی در دو بازی پیش رو ادامه داد: بازی‌های بهمن ماه مقابل عراق و امارات، بازی‌های ساده‌ای نیستند.
خیلی از هواداران عزیز تیم ملی فکر می‌کنند که بازی‌های راحتی در پیش داریم، اما هر زمانی مقابل این دو تیم به میدان رفتیم، آن‌ها با تمام قوا و برای متوقف کردن ایران به میدان آمدند.
می‌دانیم که کار ساده ای پیش رو نخواهیم داشت و با تمام توان به میدان خواهیم رفت.
امیدوارم با یاری خدا و دعا مردم فوتبال‌دوست ایران در این بازی‌ها هم موفق شویم.
وحید امیری در مورد نیاز به حمایت همگانی از تیم ملی هم به سایت فدراسیون فوتبال گفت: هر زمانی تیم ملی راحت به جام جهانی صعود می‌کند، خیلی‌ها فکر می‌کنند کار ساده‌ای بوده و همین طرز تفکر باعث می‌شود که حمایت‌ها از تیم ملی کاهش پیدا کند.
امیدوارم حالا که تیم ملی تا به اینجا کار خیلی خوب و پرقدرت جلو رفته و نتیجه گرفته، تمام عزیزانی که در راس امور هستند، به خصوص وزیر ورزش دست از حمایت فوتبال ملی بر ندارند و همه در کنار هم شاهد رخدادهای خوب و غرور آفرین برای تیم ملی باشیم.