خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خسارت 1860 میلیارد تومانی سیل به راه‌های 9 استان/ آزادراه خرم‌آباد-پل زال همچنان مسدود است- اخبار راه و مسکن - اخبار اقتصادی تسنیم

تسنیم | اقتصادی | یکشنبه، 26 دی 1400 - 16:12
معاون سازمان راهداری با اشاره به انسداد آزادراه خرم‌آباد-پل زال به دلیل سیل اخیر، گفت: سیل اخیر 1860 میلیارد تومان به راه‌های 9 استان خسارت وارد کرده است.
خسارت،محور،آسيب،ريال،شرياني،لارستان،راهداري،ابنيه

به گزارش خبرگزاری تسنیم، رضا اکبری یادآور شد:‌ سامانه بارشی طی چند روز اخیر موجب بارش‌های سنگین برف و باران در لارستان، هرمزگان ، لرستان ، خوزستان، جنوب کرمان، خراسان جنوبی ، بوشهر ، سیستان و بلوچستان ، فارس و ایلام شد.
وی ادامه داد: این بارش‌ها به 1049 کیلومتر از راههای شریانی این استان‌ها و 889 محور آسیب وارد کرده است.
وی افزود: بر اساس برآورد انجام شده 2700 کیلومتر از راههای روستایی این استانها دچار آسیب و 1798 دستگاه ابنیه فنی دچار آسیب شده است.
وی خسارت وارد شده به محورهای مواصلاتی و ابنیه فنی را 18610 میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: بیشترین خسارت وارده مربوط به ایرانشهر، لارستان و استان هرمزگان بوده است که به ترتیب 5500 میلیارد ریال، 3400 و 3300 میلیارد ریال خسارت وارد شده است.
معاون راهداری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای در خصوص آخرین وضعیت محورهای مسدود شریانی گفت: درحال حاضر محور آزادراهی خرم آباد - پل زال و 145 محور روستایی به دلیل وقوع تصادف ، طوفان شن و سیل مسدود است و همچنان تلاش راهداران برای بازگشایی این محورها ادامه دارد.
انتهای پیام/