خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رایزنی وزرای خارجه امارات و الجزایر درباره آخرین تحولات منطقه‌ و جهان

ایسنا | بین‌الملل | یکشنبه، 26 دی 1400 - 14:53
وزرای خارجه امارات و الجزایر درباره آخرین تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی و راه‌های توسعه همکاری‌های دو کشور گفتگو کردند.
امارات،الجزاير،مشترك،پرداختند،تقويت،خارجه

وزرای خارجه امارات و الجزایر درباره آخرین تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی و راه‌های توسعه همکاری‌های دو کشور گفتگو کردند.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رسمی امارات (وام)، عبدالله بن زاید آل نهیان، وزیر خارجه امارات امروز (یکشنبه) در ابوظبی میزبان رمطان لعمامره، همتای الجزایری خود بود و دو طرف به بررسی روابط و همکاری‌های مشترک امارات و الجزایر و راه‌های تقویت و توسعه آنها در زمینه‌های مختلف و در راستای منافع مشترک دو کشور و دو ملت پرداختند.
طبق گزارش این خبرگزاری، دو وزیر شرایط منطقه و برخی مسایل مهم مشترک و نیز آخرین تحولات منطقه و جهان را مورد بحث و بررسی قرار دادند.
همچنین دو طرف به تلاش‌های بین‌المللی انجام شده برای مهار پیامدهای همه‌گیری کرونا و حرکت در مسیر رفع آنها پرداختند.
طبق گزارش «وام»، آل نهیان و لعمامره در دیدار خود به حضور الجزایر در نمایشگاه اکسپوی ۲۰۲۰ دوبی که امارات برگزارکننده آن است و اهمیت این رویداد جهانی برجسته در تقویت همکاری‌های مشترک کشورهای شرکت‌کننده پرداختند.
وزیر خارجه امارات در این دیدار بر روابط عالی دو کشور و تمایل ابوظبی به تقویت آنها و توسعه چارچوب‌های همکاری با الجزایر در زمینه‌های مختلف تاکید کرد.
انتهای پیام