خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پروژه درمانی سرجو تسریع شود/ ۵پروژه بازآفرینی دردست اجرا

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 26 دی 1400 - 14:24
همدان- سرپرست فرمانداری ویژه ملایر با بیان اینکه برای پروژه مرکز درمانی سرجو تاکنون ۴ میلیارد تومان هزینه شده و حدود ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، خواستار تسریع در اجرای این پروژه شد.
بازآفريني،ملاير،تومان،پروژه،شهري،اعتبار،شهرداري،دست

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین فارسی، در جلسه ستاد بازآفرینی پایدار محدوده‌ها و محلات هدف برنامه‌های احیا بهسازی و نوسازی شهری که به ریاست سرپرست معاون امور عمرانی استانداری همدان از طریق ویدئو کنفرانس برگزار شد، گفت: در حال حاضر پنج پروژه شاخص بازآفرینی در ملایر در دست اجرا است.
وی اجرای کانال خاکی در انتهای کوچه ناسیونال را یکی از این پروژه‌ها عنوان کرد و افزود: این پروژه توسط شهرداری ملایر و با اعتباری حدود ۸ میلیارد تومان اجرا شد که در مراحل نهایی است.
سرپرست فرمانداری ویژه ملایر با بیان اینکه برای پروژه مرکز درمانی سرجو تاکنون ۴ میلیارد تومان توسط راه و شهرسازی هزینه شده و حدود ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، ضمن درخواست مساعدت برای تکمیل هر چه سریع‌تر این پروژه، اظهار کرد: پروژه مرکز فرهنگی شهرداری ملایر نیز با زیربنای ۱۵۰۰ مترمربع با ۴ میلیارد تومان اعتبار در محله بازآفرینی شهری در دست اجرا است و با ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی نیاز به اعتبارات بیشتر دارد.
وی، همچنین خواستار تخصیص ۷۰۰ میلیون تومان اعتبار برای اجرای یکی از پروژه‌های بازآفرینی شهری راه و شهرسازی شد و بیان کرد: شهرداری ملایر ۳۸۰ تُن قیر برای آسفالت محله‌های بازآفرینی شهری درخواست داده که هنوز اختصاص پیدا نکرده است.
فارسی در ادامه، خواستار تخصیص این میزان قیر و همچنین مشخص شدن سرفصل واریزی مالیات بر ارزش افزوده شد و گفت: علاوه بر این پروژه‌ها، شرکت توزیع برق ملایر طی دو سه سال گذشته حدود ۱۵ میلیارد تومان طرح در راستای بازسازی و اصلاح شبکه در مناطق بازآفرینی شهری اجرا کرد و شرکت مخابرات نیز سایتی در یکی از مناطق بازآفرینی با اعتبار پیش‌بینی شده ۴ میلیارد تومان در دست اجرا دارد.