خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توقیف رنجرور با پلاک یکی از کشورهای همسایه در چهارباغ

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 26 دی 1400 - 13:32
معاون هماهنگ کننده فرمانده انتظامی البرز گفت: یک دستگاه خودرو سواری رنجرور قاچاق که با پلاک یکی از کشورهای همسایه به صورت غیر قانونی در شهر چهارباغ در حال تردد بود، توقیف شد.
خودرو،البرز،قاچاق،انتظامي،قانوني،چهارباغ

ایسنا/البرز معاون هماهنگ کننده فرمانده انتظامی البرز گفت: یک دستگاه خودرو سواری رنجرور قاچاق که با پلاک یکی از کشورهای همسایه به صورت غیر قانونی در شهر چهارباغ در حال تردد بود، توقیف شد.
به گزارش ایسنا، سرهنگ بیژن جنتی گفت: در اجرای برنامه های ابلاغی مبارزه با قاچاق کالا وارز در سال جهش تولید، ماموران کلانتری ۱۱مرکزی چهارباغ، حین ماموریت در سطح حوزه استحفاظی به یک دستگاه خودرو سواری رنجرور با پلاک یکی از کشورهای همسایه مظنون و آن را متوقف کردند.
معاون هماهنگ کننده فرمانده انتظامی استان البرز افزود: پس از انجام بررسی تکمیلی مشخص شد که خودرو بدون هیچ گونه انجام مراحل قانونی به کشور وارد شده و قاچاق بودن آن برای ماموران محرز شد.
این مقام انتظامی با اشاره به توقیف خودرو با دستور قضائی و انتقال آن به پارکینگ، اظهار داشت: در این خصوص پرونده تشکیل و پس از انجام مراحل قانونی برای رسیدگی به پلیس امنیت اقتصادی استان البرز ارسال شد.
سرهنگ جنتی ارزش خودرو مورد نظر را بر اساس برآورد اولیه کارشناسان ۳۰ میلیارد ریال اعلام کرد.
انتهای پیام