خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پاسخ به� شبهه‌افکنی دشمنان در کردستان نیازمند «تشکیل جبهه متحد� رسانه‌ای» است- اخبار کردستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 26 دی 1400 - 11:54
گروه استان‌ها - مدیرکل صدا و سیمای مرکز کردستان پاسخ به شبهه‌افکنی دشمنان را نیازمند تشکیل جبهه متحد رسانه‌ای در استان خواند.
كردستان،اسلامي،انقلاب،استان،جنگ،عبدالملكي،سيماي،روحيه،دشمن،ص ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج ، جعفر عبدالملکی صبح امروز در جلسه هماهنگی ستاد دهه مبارک فجر که در دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی اظهار داشت: در جهان مملو از اطلاعات پراکنده و منابع متعددی که در اختیار همه افراد است، وضوح در بینش و ارتقای بصیرت و روشنگری یک مهارت است.
وی با بیان اینکه امروزه هر کس برای خودش یک رسانه بالفعل و بالقوه است، گفت: میلیون‌ها انسان که استعداد کار پژوهشی ندارند اما این به آن معنا نیست که دنبال کسب اطلاعات و بصیرت نباشند.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز استان کردستان با تأکید بر اینکه رسانه باید بر طیف عموم جامعه تأثیرگذار باشد، تصریح کرد: رسانه‌ای می‌تواند موفق باشد که با رویکرد اقناع و بهره‌گیری از مکانیسم و ظرفیت‌های تأثیرگذار استفاده و هنرمندانه به نیازهای جامعه پاسخ و روایت‌گر خوبی باشد چراکه امروز جنگ روایت‌هاست.
وی با بیان اینکه هر دستگاهی که در راستای روایت‌گری و در این جبهه موفق عمل کند، می‌تواند در بین سایر دستگاه‌های فرهنگی موفق عمل کند، افزود: انقلاب اسلامی موفق‌ترین انقلاب قرن اخیر، بی‌مانند و بر پایه مبانی اعتقادی مدیریت و رهبری داهیانه امام خامنه‌ای و اتکا به قدرت مردمی است.
عبدالملکی بیان کرد: انقلاب اسلامی نشان داده که نمی‌توان برای انقلاب‌ها مدل و مدیریت تعیین کرد چراکه انقلاب اسلامی توسط مردم به پیروزی رسیده و مردم خواهان استمرار این حکومت الهی هستند.
وی با یادآوری اینکه انقلاب اسلامی علی‌رغم همه فشارهای بین‌المللی و جنگ تحمیلی توانسته بر اصول خود مقاوم و استمرار داشته باشد، خاطرنشان کرد: امروزه هدف اصلی دشمن از جنگ نرم استحاله جمهوری اسلامی بوده و صرف برنامه‌های زودگذر نمی‌تواند بر اعتقادات و جذب جوانان اثرگذار باشد.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز استان کردستان با هشدار اینکه امروز دشمن در کنار جنگ سخت، در جنگ نرم تمام امکانات و ظرفیت‌های خود را به‌کار گرفته است، عنوان کرد: مایوس سازی و تضعیف روحیه مردم به دین به ویژه جوانان، استحاله جمهوری اسلامی به بهانه‌های مختلف، تضعیف ایمان و باور مردم، ایجاد روحیه بی‌تفاوتی در بین مردم نسبت به سرنوشت جامعه، وارونه کردن حقیقت جمهوری اسلامی و تصویرسازی نامناسب از موفقیت‌ها در عرصه بین‌المللی، تغییر در محاسبات مردم، از بین بردن روحیه مبارزه در بین مردم، القای حس خودباختگی و ناامیدی، تغییر باور جوانان و ناامیدی از جمله اهداف دشمنان در مناطق مرزی کردستان است
وی افزود: «حمله به اعتقادات مردم و تصویرسازی و برجسته‌سازی از رژیم منحوس پهولی، ناامیدی و مخدوش کردن روحیه مردم نسبت به آینده نظام و کمرنگ نشان دادن پیشرفت‌ها» از دیگر اهداف دشمن است.
عبدالملکی در بخشی دیگر از سخنان خود برگزاری ویژه برنامه‌های دهه مبارک فجر را نیازمند هماهنگی و هم‌افزایی دانست و تأکید کرد: برنامه‌های این ایام حول محور روشنگری و بهره‌گیری از ظرفیت رسانه و زبان هنر برنامه‌ریزی و همه دستگاه‌ها برای اجرای برنامه‌های فرهنگی در کردستان هم‌افزا عمل کرده و به شبهات پاسخ بدهند.
وی پاسخ به شبهه‌افکنی دشمنان را نیازمند تشکیل جبهه متحد رسانه‌ای در استان دانست و اذعان کرد: باید همه دستگاه‌ها به ویژه متولیان فرهنگی متحدانه در مقابل هجمه‌های دشمنان تلاش کنیم چراکه با یک فرد، رسانه و تک دستگاهی نمی‌توان‌ کار کرد.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز استان کردستان یادآور شد: دشمن امروزه همگرایانه به مبانی‌ اعتقادی و انقلابی در استان‌ حمله و مشغول شبهه‌برافکنی است، لذا از استاندار کردستان انتظار می‌رود رسانه‌ها ی کردستان را متحد کند.
وی با تأکید بر اینکه کنش‌گری در عرصه انقلابی متحدانه و از ظرفیت همه رسانه‌ها، مراکز حوزوی، نخبه‌پرور، سپاه، ارشاد اسلامی و حوزه هنری استفاده شود، گفت: متأسفانه در استان گفت‌وگو بسیار کم است و متولیان حوزه فرهنگی پشت درب‌های بسته اتاق‌هایشان برای خود برنامه‌ریزی کرده و با هم‌ متحد نیستتد که از استاندار انتظار می‌رود این حوزه را سامان ببخشد.
عبدالملکی از کسب رتبه نخست 4 مستند تولیدی صداوسیمای کردستان در جشنواره‌های کشور خبر داد و اعلام کرد: ویژه برنامه‌های دهه مبارک فجر در رادیو و سیما در قالب 2815 دقیقه از دهم تا 22 بهمن ماه هر روز به صورت مستمر و در ساعات مختلف در صدا و سیمای کردستان پخش خواهد شد.
انتهای پیام/481/