خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استاندار اردبیل: نیازمند ایجاد مشوق‌های بخش خصوصی برای توسعه ورزش هستیم- اخبار اردبیل - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 26 دی 1400 - 10:36
گروه استان‌ها- استاندار اردبیل گفت: برای توسعه ورزش از طرف دولت نیازمند ایجاد مشوق‌های بخش خصوصی هستیم که امری لازم و ضروری است و باید در این زمینه سرمایه‌گذاران شرایط لازم را برای توسعه و زیرساخت‌های ورزشی داشته باشند.
استان،اردبيل،ورزش،امري،ضروري،ورزشي،توسعه،زمينه

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، سید حامد عاملی صبح امروز در در دیدار با معاون حقوقی، امور مجلس و استان‌ها وزارت ورزش و جوانان و مسئولان استان اردبیل اظهار داشت: برای توسعه ورزش از طرف دولت نیازمند ایجاد مشوق‌های بخش خصوصی هستیم که امری لازم و ضروری است و باید در این زمینه سرمایه‌گذاران شرایط لازم را برای توسعه و زیرساخت‌های ورزشی داشته باشند.
وی بیان کرد: بسیاری از شاخص‌ها و ظرفیت‌ها در استان اردبیل با هدف انجام حمایت‌های ویژه در دستور کار قرار گرفته که با توجه به محرومیت‌ها و کمبودهایی که در استان داریم امری لازم و ضروری است تا بتوانیم برای قهرمان‌پروری یدر کشور اقدام کرده و افتخارات جهانی و بین‌المللی و المپیک و پارالمپیکی را از استان اردبیل به دست آوریم.
استاندار اردبیل تصریح کرد: با توجه به عدم صنعتی بودن استان آن طور که باید نمی‌توان اقدامی اساسی در بحث اسپانسری و حامی مالی انجام داد که به همین منظور نباید روند سرمایه‌گذاری دولتی در بخش ورزش متوقف شود و امری لازم و ضروری است که برای تکمیل پروژه‌های ورزشی اولویت‌دار اهتمام جدی مبنای کار باشد.
عاملی بیان کرد:‌ صندوق مسئولیت اجتماعی مسیر و شرایطی ارزشمند برای ورزش استان محقق خواهد کرد که بی‌شک شاهد رشد و توسعه ورزش در ابعاد مختلف خواهیم بود و مشکل اسپانسری را می‌توانیم حمایت کنیم که این موضوع به نوبه خود حائز اهمیت و اساسی است که امیدواریم مورد توجه واقع شود.
استاندار اردبیل ادامه داد: پیگیر اجرای پروژه‌های ورزشی استان هستیم که در این زمینه کمک و حمایت دولت مردمی برای تکمیل پروژ‌ه‌های نیمه‌تمام ورزشی امری لازم و ضروری است و درصدد هستیم با بهره‌گیری از ظرفیت‌ها و امکانات موجود به تمامی اهداف خود در این زمینه دست یابیم.
انتهای پیام/143/ح