خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پایگاه آمریکا در سوریه هدف قرار گرفت

مشرق | بین‌الملل | یکشنبه، 26 دی 1400 - 02:41
پایگاه نظامیان آمریکایی در استان دیرالزور واقع در شرق سوریه شنبه شب هدف چند فروند راکت قرار گرفت.
آمريكايي،سوريه،نظاميان،تروريستي،نفتي،حمله،ميدان،مناطق

به گزارش مشرق، خبرگزاری آناتولی بامداد یکشنبه به نقل از منابع محلی گزارش داد: چند فروند راکت نزدیک میدان نفتی العمر که نظامیان آمریکایی از آن به عنوان پایگاه استفاده می کنند، اصابت کرد و باعث آتش سوزی شد.
این منابع افزودند که نیروهای آمریکایی مستقر در این میدان، آتش سوزی را مهار کردند و در واکنش به این حمله محل شلیک راکت ها را هدف قرار دادند.
تا این لحظه گزارشی درباره تلفات احتمالی این حمله مخابره نشده است.
در پی این حمله، هواپیماهای بدون سرنشین آمریکایی بر فراز میدان نفتی به پرواز در آمدند.
با شکست گروه تروریستی «داعش» به عنوان بازوی نظامی آمریکا در سوریه در آذرماه ۱۳۹۶، نیروهای آمریکایی مستقیما جایگزین این گروهک شدند و دقیقا از همان زمان نیز به جای داعش شروع به استخراج و سرقت نفت سوریه و ادامه کشتار مردم این کشور کردند.
طی سال‌های اخیر آمریکا در منطقه غرب آسیا به ویژه در سوریه بلای جان مردم و سارق منابع نفتی آنها شده است، اقدامی که پیش از این گروه تروریستی داعش انجام می‌ داد.
مناطق تحت اشغال نیروهای آمریکایی و شبه نظامیان «قسد» تحت حمایت آنها در الحسکه و دیگر مناطق شمال شرق سوریه، همواره شاهد اعتراضات شهروندان سوری به حضور غیر قانونی و اقدامات تروریستی اشغالگران و شبه نظامیان علیه ساکنان این مناطق است.