خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اجرای گام ششم طرح «شهید سلیمانی» در سنندج

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 25 دی 1400 - 21:54
رئیس مرکز بهداشت سنندج از آغاز اجرای گام ششم طرح شهید سلیمانی با هدف افزایش پوشش واکسیناسیون در شهرستان سنندج خبر داد.
طرح،واكسيناسيون،گام،سليماني،سنندج،واكسن،ششم،شهيد،آموزش،دُز

ایسنا/کردستان رئیس مرکز بهداشت سنندج از آغاز اجرای گام ششم طرح شهید سلیمانی با هدف افزایش پوشش واکسیناسیون در شهرستان سنندج خبر داد.
جهانبخش یوسفی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اجرای گام ششم طرح شهید سلیمانی با هدف افزایش پوشش واکسیناسیون در شهرستان سنندج، اظهار کرد: در طرح مذکور به شناسایی و رهگیری و رصد مبتلایان و بیماریابی می‌پردازیم.
وی ادامه داد: طرح بسیج ملی مبارزه با کرونا دارای پشتوانه علمی و همراه با انگیزه‌های دینی، جهادی و انسانی است ضمن اینکه تاکنون پنج گام در قالب طرح شهید سلیمانی با موفقیت اجرا شده است.
این مقام مسئول، با بیان اینکه در گام ششم، طرح مذکور به شناسایی، رهگیری و رصد مبتلایان و بیماریابی می پردازد، افزود: این طرح با استفاده از تست های سریع و حمایت های بهداشتی و درمانی در منزل انجام می شود.
یوسفی با تاکید بر لزوم حفظ و تقویت مراکز تجمیعی واکسیناسیون جهت لکه گیری افراد واکسن نزده و انجام سریع واکسیناسیون دُز سوم، خاطرنشان کرد: به دنبال توسعه پایگاه‌های سیار هستیم.
وی یادآور شد: توانمندسازی مردم در این طرح مد نظر است تا در برابر بیماری خودمراقبتی داشته باشند.
رئیس مرکز بهداشت سنندج در بخش دیگری از سخنان خود گفت: آموزش و اطلاع‌رسانی، واکسیناسیون، بیماریابی، اقدامات مراقبتی، نظارتی و حمایتی، استفاده از فناوری‌های نوین با مشارکت آموزش و پرورش، هلال احمر، شهرداری، قوه قضاییه، کمیته امداد، بسیج، سپاه و دانشگاه علوم پزشکی در قالب این طرح انجام می‌شود.
یوسفی تصریح کرد: حفظ و تقویت مراکز تجمیعی واکسیناسیون کووید ۱۹ جهت لکه گیری افراد واکسن نزده و انجام سریع‌تر واکسیناسیون دُز سوم افراد بالای ۱۸ سال، ضروری است.
وی در پایان به توانمندسازی مردم، آموزش و اطلاع رسانی، مراقبت، نظارت و حمایت که از اهداف این طرح با هدف خودمراقبتی برابر بیماری کرونا است، گریزی زد و گفت: لکه‌گیری واکسیناسیون،‌ پیگیری افراد پرخطر، تزریق دُز سوم واکسن، جزو گام ششم طرح شهید سلیمانی بوده و پس از این باید به سمت آموزش و اقناع‌سازی افرادی برویم که تاکنون برای تزریق واکسن اقدام نکردند.
انتهای پیام