خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ثبت ۳ خانه تاریخی در خراسان جنوبی

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 25 دی 1400 - 18:54
مسئول میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان بشرویه اظهار کرد: سه خانه تاریخی در شهر بشرویه خراسان جنوبی در فهرست میراث ملی ثبت شد.
بشرويه،فهرست،ميراث،ملي

ایسنا/خراسان جنوبی مسئول میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان بشرویه اظهار کرد: سه خانه تاریخی در شهر بشرویه خراسان جنوبی در فهرست میراث ملی ثبت شد.
سلیمانی رباطی‌، امروز شنبه ۲۵ دی گفت: خانه‌های مشهدی پور ، برگی و میربلوکلی واقع در بافت تاریخی بشرویه در فهرست میراث ملی قرارگرفتند.
به گزارش ایسنا، وی افزود: بافت تاریخی بشرویه در فهرست میراث ملی ثبت‌شده و تاکنون ۳۷ اثر واجد ارزش در این بافت به‌صورت جداگانه نیز در فهرست میراث ملی ثبت‌شده‌اند.
وی گفت: معماری زیبای بومی شهر بشرویه ویژگی منحصر به‌فرد خود را دارد و خانه‌های دوصفه و چهار صفه با مساحت و پیمان کوچک از جمله این ویژگی‌ها هستند؛ قدمت این آثار به دوره صفویه و قاجار می رسد.
انتهای پیام