خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مراسم بزرگداشت فرماندهان مقاومت این بار در نینوا+ عکس

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 25 دی 1400 - 16:29
مردم و مقامات استان نینوای عراق در مراسمی ضمن گرامیداشت یاد فرماندهان شهید مقاومت اعلام کردند شهادت فرماندهان مقاومت نقض حاکمیت عراق بود.
فرماندهان،عراق،شهيد،پيروزي،سليماني،رئيس،الشعبي،ابو،سالگرد،ترور

باشگاه خبرنگاران جوان-«ابو تراب الهلالی» یکی از فرماندهان الحشد الشعبی عراق در مراسم بزرگداشت فرماندهان شهید مقاومت «سپهبد قاسم سلیمانی» و «ابو مهدی المهندس» گفت: ترور فرماندهان پیروزی ابومهدی المهندس و سردار سلیمانی جنایت بزرگی علیه حاکمیت عراق است.
بار دیگر تأیید می‌کنیم که اجازه تکرار جنایات قبلی که در استان رخ داده است را نخواهیم داد.
بنابر گزارش العهد سرلشکر «محمود الفلاحی» فرمانده عملیات نینوا نیز در این مراسم اعلام کرد امروز شهر‌های عراق به برکت فداکاری شهدا به رهبری فرماندهان پیروزی، از امنیت برخوردارند.
سردار شهید قاسم سلیمانی به همراه ابومهدی المهندس و دیگر همراهانشان در سحرگاه ۱۳ دی ۱۳۹۸ به دستور «دونالد ترامپ» رئیس جمهور وقت آمریکا در عراق ترور شدند.
در دومین سالگرد شهادت فرماندهان پیروزی مراسم‌های زیادی در عراق و ایران برگزار شد.
در همین راستا فالح الفیاض، رئیس سازمان الحشد الشعبی تایید کرد اقدام جنایتکارانه آمریکا و ترور فرماندهان پیروزی، بر روابط نظامی بین عراق و آمریکا اثر گذاشته است.
مقامات عراقی از جمله «برهم صالح» رئیس جمهور عراق بار‌ها اعلام کردند شهید سلیمانی و ابو مهدی المهندس دو تن از شخصیت‌های بزرگ در مقابله را تروریسم هستند.
نوری المالکی، رئیس ائتلاف دولت قانون عراق هم در جریان مراسم یادبود بزرگداشت دومین سالگرد شهادت فرماندهان پیروزی اعلام کرد تجربه الحشد الشعبی و آنچه فداکاری آن دو فرمانده شهید رقم زد، چراغ راه کشور‌های منطقه شده است.
عراق به لطف دو فرمانده شهید، نیرو‌های مسلح و جمعیت مردمی از شر تروریسم آزاد شد.
گروه‌های مقاومت عراقی نیز در سالگرد شهادت فرماندهان مقاومت تاکید کردند انتقام خون شهدا حقی است که نمی‌توان از آن گذشت و درحال حاضر نیز لعن و نفرین قاتلان فرماندهان را فراگرفته و ننگ آن‌ها دائمی خواهد بود.
انتهای پیام/