32 پروژه شهری در مشهد به بهره برداری رسید- اخبار خراسان رضوی - اخبار استانها تسنیم
گروه استانها-در راستای وعده شهردار مشهد در جهت افتتاح پروژهای شهری در هر چهل و پنج روز، پس از بهره برداری پروژهای مرتبط با معلولان در اواسط آذرماه، امروز 32 پروژه در حوزه خدمات شهری به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، به نقل از پایگاه اطلاعرسانی شورای اسلامی شهر مشهد ، ظهر امروز و در مراسمی پروژه های احداث ایستگاه شماره 54 واقع در بولوار ابوذر ، توسعه ایستگاه شماره 6آتش نشانی واقع در بولوار مفتح و خرید یک دستگاه لودر و دو دستگاه خودرو بادسان، دو کابین در حوزه آتش نشانی افتتاح شد.
همچنین در حوزه سازمان ساماندهی مشاغل و فراورده های کشاورزی شهرداری مشهد نیز، پروژه تجهیز 17 پل عابر پیاده به آسانسور واقع در بلوار شهید قرنی، ثامن، 5 و 7 ، میثاق 71 ، ولایت 5 ، وکیل آباد 47، امامیه 7 و 5، توس 33، بسیج 58 ، توس 10، رسالت 64 ، بابانظر72 ، بلوار فلاحی، دانشجو، بابانظر 19 ، چراغچی 15 ، مفتح 35 و آپارتمان لاله به اتمام رسیده و به بهرهبرداری رسید.
ضمن اینکه10 پل عابر پیاده غیرمکانیزه در بولوار شهید کاوه -میثاق - چراغچی 34 و 36 -بزرگراه شهید شوشتری -بابانظر 72 - چراغچی 9 -بابانظر 90 -بزرگراه آزادی مقابل بلوارمهدیه -بزرگراه امام علی(ع) مقابل بلوار شهید فلاحی و کشمیری 75 و 77 نیز با حضور شهردارمشهد افتتاح شد.
در کنار این پروژهها سه بازار میدان شهید گمنام واقع در تقاطع بلوار طبرسی و کاشانی، بازار صدف نبش صدف 7 و بازار نقویه واقع در بلوارنقویه - نبش نقویه 23 نیز به بهرهبرداری رسید.
عرضه بیواسطه کالا در بازارچههای شهرداری
حسن کریمدادی، رئیس کمیسیون خدماتشهری و محیطزیست شورای اسلامی شهر مشهدمقدس گفت: محصولات عرضه شده در بازار ارزاق عمومی به صورت مستقیم و بدون واسطه به شهروندان باید عرضه شود و شهرداری باید حذف واسطهگری را در دستورکار قرار دهد تا مایحتاج مردم به قیمت مناسبتری در اختیار آنها قرار گیرد.
وی افزود: مشهدمقدس، شهری با تراکم جمعیتی بالاست که علاوه بر جمعیت 3.5 میلیون نفری، سالانه 30 میلیون زائر را میزبانی میکند؛ عزیزانی که بیشترین بار ارائه خدمات به آنها را شهرداری عهدهدار است و کمتر دیده و برجسته میشود.
کریمدادی با تاکید بر اینکه باوجود ارائه این سطح از خدمات، بودجه ملی و استانی به شهرداری مشهد تخصیص پیدا نمیکند، افزود: در این زمینه نیازمند توجه جدی دولت و نمایندگان مجلس هستیم تا با پیشبینی و ایجاد تبصرههای پایدار در حوزه خدماترسانی، کمکحال مدیریت شهری مشهدمقدس باشند.
رئیس کمیسیون خدماتشهری و محیطزیست شورای اسلامی شهر مشهدمقدس با بیان اینکه نیازهای شهر در حوزه آتشنشانی مشخص شده، پراکنش ساخت ایستگاهها تایید و براساس روال خود درحال انجام است، تصریح کرد: ساخت چندین ایستگاه آتشنشانی در سطح شهر، در برنامه عملیاتی 4 ساله شهرداری قرار گرفته که بخش عمده آنها در حاشیه شهر است.
کریمدادی گفت: با تخصیص 30 درصدی اعتبارات شهرداری به حاشیه شهر و مناطق کمبرخوردار، ظرف 3 سال آینده این نقصان حوزه ایمنی در حاشیه شهر برطرف میشود؛ بافتهایی که تراکم جمعیتی آنها بالاست و دارای کوچهها و معبر کمعرض بوده و دسترسی به بافتهای سکونتی آن با محدودیتهایی همراه است.
وی در ادامه با تقدیر از حضور موثر عوامل آتشنشانی شهرداری مشهدمقدس و ارائه خدمات و کمک به مردم سیلزده «کنارک» که به دستور شهردار انجام شد، افزود: این اقدام سبب رضایتمندی ساکنان «کنارک» شد و تشکر وزیر را هم به همراه داشت که شایسته تحسین است.
کریمدادی با اشاره به افتتاح بازارهای ارزاق عمومی در سطح شهر، اظهارکرد: شهرداری خود را جدا از مردم نمیداند و برهمین اساس، بازارهای ارزاق عمومی را در نقاط مختلف ایجاد کرده تا به عموم زائران و مجاوران خدمات ارائه دهند.
رئیس کمیسیون خدماتشهری و محیطزیست شورای اسلامی شهر مشهدمقدس گفت: در ابتدای آغاز به کار فعالیت شورای ششم، بازدید میدانی از این بازارها داشتیم و نقایص احصاء شد؛ خوشبختانه درحال حاضر بازارها بهروز شده و محصولات با قیمتهای قابل قبولی عرضه میشوند.
کریمدادی با بیان اینکه سیاست شورای شهر بر این است که محصولات عرضه شده در بازار ارزاق عمومی به صورت مستقیم و بدون واسطه به شهروندان عرضه شود، افزود: شهرداری باید حذف واسطهگری را در دستورکار قرار دهد تا مایحتاج مردم به قیمت مناسبتری در اختیار آنها قرار گیرد.
وی درباره پلهای عابر پیاده هم اظهارکرد: این موضوع در دو کمیسیون «خدماتشهری و محیطزیست» و «عمران، حملونقل و ترافیک» شورای شهر بررسی میشود و دو مجموعه «سازمان میادین» و «سازمان ترافیک» متولی آن هستند؛ این مهم باید به یک رویه واحد تبدیل شود و یک نهاد مشخص، متولی آن باشد که تحقق آن نیازمند درایت شهردار است.
انتهای پیام/281/ ع