خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 22 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اهالی روستای «صالحیه حرب» کاروان آمریکایی را مجبور به عقب‌نشینی کردند

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 25 دی 1400 - 15:24
کاروان نیروهای آمریکایی که قصد ورود به شهر القامشلی سوریه را داشتند با ممانعت ساکنان روستای صالحیه حرب مواجه شدند.
سوريه،ارتش،آمريكايي،حومه،تروريستي

باشگاه خبرنگاران جوان- ساکنان روستای صالحیه حرب در حومه القامشلی با کمک نیرو‌های ارتش، کاروان اشغالگران آمریکایی را در حالی که تلاش می‌کردند وارد این روستا شوند، وادار به بازگشت کردند.
پیشتر، یک ایست بازرسی ارتش سوریه کاروانی از نیرو‌های آمریکایی را در حومه تل تمر در نزدیکی شمال غربی الحسکه رهگیری و آن‌ها را مجبور به عقب‌نشینی و ترک منطقه کردند.
رسانه‌های سوریه افشا کردند که نظامیان آمریکایی برای غارت هر چه بیشتر نفت این کشور به طور غیرقانونی در الحسکه پالایشگاه احداث می‌کنند.
گفته می‌شود پلیس نظامی ارتش روسیه در حال همکاری با ارتش سوریه است تا از حضور نیرو‌های تروریستی در استان حلب در شمال سوریه جلوگیری کنند؛ چرا که این منطقه در گذشته شاهد درگیری‌های شدید بین نیرو‌های سوری و عناصر مسلح و تروریستی بوده است.
انتهای پیام/