خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عملیات پروژه آبرسانی به 52 روستای تشنه استان سمنان اجرا می‌شود- اخبار سمنان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 25 دی 1400 - 14:13
گروه استان‌ها- جانشین قرارگاه سازندگی و محرومیت‌زدایی سپاه استان سمنان از اجرای عملیات پروژه آبرسانی به 52 روستای تشنه استان سمنان خبر داد.
قرارگاه،سپاه،استان،سمنان،سازندگي،بسيج،كاشفي،آبرساني

مهدی کاشفی در گفت و گو با خبرنگار تسنیم در سمنان، مهدی کاشفی با بیان اینکه سپاه و بسیج محرومیت‌زدایی را از اولویت به مأموریت برای خود تبدیل کرده‌اند اظهار کرد: از همه تمام توان و ظرفیت در جهت محرومیت‌زدایی و خدمت به مردم استفاده خواهیم کرد.
وی با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه انجام شده فی ما بین قرارگاه مرکزی امام حسن مجتبی (ع)، سازمان بسیج سازندگی کشور و شرکت آب و فاضلاب وزارت نیرو در جهت آبرسانی به روستاهای محروم افزود: در همین راستا پروژه بزرگ آبرسانی به 52 روستای استان سمنان از روز 27 دی ماه آغاز خواهد شد.
جانشین قرارگاه سازندگی و محرومیت‌زدایی سپاه استان سمنان با بیان اینکه این پروژه با مشارکت قرارگاه امام حسن مجتبی (ع)، بسیج سازندگی و شرکت آب و فاضلاب در استان انجام خواهد شد اظهار داشت: اعتبار اجرای این پروژه بزرگ 720 میلیارد ریال بوده که از محل اعتبارات محرومیت‌زدایی قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) تأمین خواهد شد.
کاشفی افزود: همکاری شرکت آب و فاضلاب و سپاه تاکنون باعث اجرای پروژه‌های آبرسانی زیادی در استان بوده و اینبار نیز با همیاری و همکاری از همه توان برای خدمت به مردم این روستاها استفاده خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه تمام هدف ما خلاصه در حل مشکلات مردم بخصوص در مناطق محروم و کمتر برخوردار می‌شود افزود: اهتزاز پرچم حرکت خالصانه پیشرفت، آزادی و محرومیت‌زدایی و اقتصاد مقاومتی منجر به حرکت رو به جلو و پیمودن راه پیشرفت در گام دوم انقلاب خواهد شد.
جانشین قرارگاه سازندگی و محرومیت‌زدایی سپاه استان سمنان با بیان اینکه امروز سپاه و بسیج دژ مستحکم جریان انقلاب در دفاع اصولی از خط مستضعفان هستند و باید قدر این ظرفیت الهی را دانست و از این ظرفیت ارزشمند در جهت پیشرفت کشور در گام دوم انقلاب به خوبی استفاده کرد، اظهار داشت: نهادینه شدن تفکر و کار جهادی راه حل برون‌رفت از مشکلات و خدمت‌رسانی به نیازمندان است.
انتهای پیام/363/ ع