خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 04 بهمن 1400
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان دیپی (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توصیه‌های مهم تغذیه‌ای در فرایند واکسیناسیون کرونا

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 25 دی 1400 - 13:54
رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، تغذیه را عامل مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن دانست و گفت: رعایت برخی نکات تغذیه‌ای و پرهیز از مصرف برخی مواد غذایی، باعث ارتقای سلامت و افزایش کارایی سیستم ایمنی بدن در روند واکسیناسیون می‌شود.
بدن،مصرف،ايمني،واكسيناسيون،غذايي،سيستم،مواد،واكسن،ماهي،ضد،تق ...

خلاصه خبر

امینی تصریح کرد: مصرف بیشتر غذاهای تازه و طبیعی مانند میوه ها، سبزیجات، ماهی های چرب، آجیل و مغز دانه‌ها، به کارکرد بهتر سیستم ایمنی بدن کمک می کند زیرا التهاب کمتری در بدن ایجاد می کند.
وی بیان کرد: مصرف غذاهای ضد التهاب پس از تزریق واکسن می تواند کمک کننده باشد بطور مثال زردچوبه ادویه ای است که خاصیت ضد التهابی دارد و می توان به غذا اضافه کرده یا در چای مصرف کرد.
وی با ذکر اینکه ماهی نوعی غذای ضد التهاب محسوب می شود، افزود: ماهی آزاد، ساردین، شاه ماهی و روغن ماهی بیشترین امگا ۳، آجیل، بادام، گردو و روغن زیتون نیز از مواد غذایی ضد التهاب است.
وی ادامه داد: منابع غذایی ریز مغذی ها عبارت از انواع میوه و سبزی تازه فصل، لبنیات، تخم مرغ، غلات سبوس دار، گوشت بدون چربی، ماهی های چرب، مرغ، آجیل و مغزها هستند.
وی با بیان اینکه مصرف مواد غذایی آبدار مانند میوه ها، سبزیجات، انواع سوپ و آبگوشت علاوه برکمک به تامین آب بدن، سیستم ایمنی بدن را نیز تقویت می کنند، افزود: در صورت ایجاد تب بعد از واکسیناسیون، توصیه می شود مایعات به میزان فراوان مصرف شود.