خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 01 بهمن 1400
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان دیپی (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توصیه‌های مهم تغذیه‌ای در فرایند واکسیناسیون کرونا

مهر | استان‌ها | شنبه، 25 دی 1400 - 13:47
سنندج- رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: رعایت نکات تغذیه‌ای، باعث ارتقای سلامت و افزایش کارایی سیستم ایمنی بدن در روند واکسیناسیون می‌شود.
مصرف،بدن،واكسيناسيون،ايمني،غذايي،سيستم،مواد،كمك،واكسن،ضد،الت ...

خلاصه خبر

امینی تصریح کرد: مصرف بیشتر غذاهای تازه و طبیعی مانند میوه‌ها، سبزیجات، ماهی‌های چرب، آجیل و مغز دانه‌ها، به کارکرد بهتر سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند زیرا التهاب کمتری در بدن ایجاد می‌کند.
وی اذعان کرد: مصرف غذاهای ضد التهاب پس از تزریق واکسن می‌تواند کمک کننده باشد به طور مثال زردچوبه ادویه‌ای است که خاصیت ضد التهابی دارد و می‌توان به غذا اضافه کرده یا در چای مصرف کرد.
وی با ذکر اینکه ماهی نوعی غذای ضد التهاب محسوب می‌شود، افزود: ماهی آزاد، ساردین، شاه ماهی و روغن ماهی بیشترین امگا ۳، آجیل، بادام، گردو و روغن زیتون نیز از مواد غذایی ضد التهاب است.
وی ادامه داد: منابع غذایی ریز مغذی‌ها عبارت از انواع میوه و سبزی تازه فصل، لبنیات، تخم مرغ، غلات سبوس دار، گوشت بدون چربی، ماهی‌های چرب، مرغ، آجیل و مغزها هستند.
وی با بیان اینکه مصرف مواد غذایی آبدار مانند میوه‌ها، سبزیجات، انواع سوپ و آبگوشت علاوه بر کمک به تأمین آب بدن، سیستم ایمنی بدن را نیز تقویت می‌کنند، افزود: در صورت ایجاد تب بعد از واکسیناسیون، توصیه می‌شود مایعات به میزان فراوان مصرف شود.