خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وضعیت بد بهداشتی در «اسلامشهر»/ افتتاح چند بیمارستان در تهران؛ بزودی

ایسنا | اجتماعی و حوادث | شنبه، 25 دی 1400 - 12:52
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران ضمن اعلام وضعیت واکسیناون کرونا در مناطق تحت پوشش این دانشگاه، در عین حال از افتتاح بیمارستان‌های «شریعی ۲»، «مرکز طبی کودکان ۲»، «مرکز بین‌المللی علوم و اعصاب» و همچنین «مهدی کلینیک» در مجموعه بیمارستانی امام خمینی (ره) در آینده‌ای نزدیک خبر داد.
دانشگاه،علوم،پزشكي،تهران،زمينه،كمك،بهداشتي،مركز،ادامه،دز،بيم ...

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران ضمن اعلام وضعیت واکسیناون کرونا در مناطق تحت پوشش این دانشگاه، در عین حال از افتتاح بیمارستان‌های «شریعی ۲»، «مرکز طبی کودکان ۲»، «مرکز بین‌المللی علوم و اعصاب» و همچنین «مهدی کلینیک» در مجموعه بیمارستانی امام خمینی (ره) در آینده‌ای نزدیک خبر داد.
به گزارش ایسنا، دکتر حسین قناعتی در نشست خبری که به صورت آنلاین برگزار شد، گفت: چهار ماه است که مسئولیت ریاست دانشگاه علوم پزشکی تهران را به عهده دارم.
۱۷۰ سال قبل در دارالفنون دانشکده پزشکی پایه‌گذاری شد که در ادامه تبدیل به دانشگاه علوم پزشکی تهران با یک تاریخچه مفصل شد و جا دارد از مرحوم شهید امیرکبیر که بنیان‌گذار و خط‌شکن جامعه در این زمینه بودند یاد کنیم.
وضعیت واکسیناسیون کرونا در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران
او بیان کرد: در این مدت یک دوره کوتاهی برای آشنایی با ابعاد مختلف دانشگاه و ارتبط با بیرون گذاشتیم و ظرف کمتر از یک ماه تیم مدیریتی دانشگاه بسته شد و از مجموعه انتصابات به جز یک یا دو مورد راضی هستیم.
برنامه یک ماه اول را در زمینه واکسیناسیون کرونا گذاشیم و دانشگاه تهران توانست رتبه اول را در میان دانشگاه‌ه‌های علوم پزشکی کشور بیاورد.
زمانی که مدیریت را تحویل گرفتیم ۲۰ درصد دز اول و پنج درصد دز دوم را تزریق کرده بودند و اکنون می‌توان گفت به ۱۰۰ تزریق دز اول و بالای ۸۰ درصد دز دوم رسیدیم.
وی افزود: افراد تحت پوشش دانشگاه ما عمدتا جزو ضعیف‌ترین مردم از نظر مالی هستند؛ اما به خوبی همکاری داشتند البته هلال احمر، بسیج و...
هم به کمک ما آمدند.
دانشگاه علوم پزشکی تهران در زمینه مسائل دیگر هم برنامه ریزی کرد و تقریبا تمام واحدهای مهم دانشگاه برنامه خود را آماده کردند و بر اساس آن پیش می‌روند.
دانشگاه‌ها در حال تحول هستند و دانشگاه‌های نسل دوم و سوم و چهارم در دنیا مطرح است و می‌بینیم که هرچه به سمت نسل چهارم پیش می‌رویم، ماموریت اجتماعی محور دانشگاه افزایش می‌یابد.
یکی از اهداف ما اجتماعی شدن دانشگاه است و اکنون «تی یو ام اس تاک» را راه اندازی کردیم و کاری می‌کنیم که اساتید دانشگاه بیشتر با مردم عزیز در ارتباط باشند.
شعبه دانشگاه علوم پزشکی تهران در کربلا
او ادامه داد: در زمینه بین المللی کارهای بزرگی انجام شد و حدود هشت قرارداد و تفاهم نامه منعقد شد.
دانشگاهی در شهر کربلا که توسط عتبه امام حسین (ع) ساخته شده بود که دانشگاه عظیمی با ظرفیت ۱۰۰۰ دانشجو است را تحویل ما دادند و برای ۵۰ سال شعبه دانشگاه علوم پزشکی تهران شد که یک افتخار است که از هفته دیگر مسئولش معرفی شده و مستقر می‌شود و با اساتید پروازی و آموزش از راه دور دانشگاه را راه اندازی می‌کنیم.
با دانشگاه چریتی برلین همکاری داشتیم و با کشور اندونزی هم صحبت شد و دو دستگاه رباط جراح سینا ساخت ایران را هر کدام به قیمت یک و نیم میلیون دلار توسط شرکت‌های دانش بنیانی که در دانشگاه ما رشد کرده بود، فروختیم.
همچنین دانشگاه ما دستگاه گاماکمرا را در ایران تولید می‌کند و چندین دستگاه جراحی مغز به کمک سیستم های پیشرفته در ایران راه اندازی شده است و چند مورد هم صادر شده است.
قناعتی تاکید کرد: در زمینه شرکت‌های دارویی هم شرکت‌های استارت اپ و شرکت‌های دانش بنیان ما صدها داروی پیشرفته را تولید کردند که اگر این اتفاق نمی‌افتاد، باید برای فقط یک قلم دارو حدود ۵۰۰ میلیون دلار باید ارز هزینه می‌کردیم که با خودکفایی تولید می‌شود و ماموریت دانشکده داروسازی را به سمتی ببریم که در این زمینه به خوبی فعالیت کنند.
وی ادامه داد: در زمینه مسائل بهداشتی همانطور که مقام معظم رهبری در دیدار با کادر درمان اشاره کردند یکی از موفقیت‌های جمهوری اسلامی موفقیت در راه‌اندازی شبکه بهداشتی بود که مورد تشویق جهان قرار گرفت؛ اما در مراحل بعدی مدیریت نظام سلامت ما دچار بالا و پایین‌هایی شد که مهم‌ترین دلیل آن تضاد منافع و متاسفانه روندهای فسادی بود که بعدها در کشور ایجاد شد و نگذاشت در نظام سلامت روند صحیح علمی پیش برود که در این زمینه نشست‌های مشترکی میان دانشگاه‌های علوم پزشکی، ‌ فرهنگستان علوم پزشکی و...
برگزار شده است.
وضعیت بد بهداشتی در اسلامشهر
دو بیمارستان بزودی افتتاح می‌شود
قناعتی گفت: متاسفانه مناطق جنوبی تهران مانند اسلامشهر وضعیت بهداشتی بدی دارند و شاید جزو فقیرترین مناطق بهداشتی هستند و ان‌شاءالله بتوانیم این معضل را برطرف کنیم.
ما از هنرمندان و سلبریتی‌ها دعوت کردیم تا خیرین بهداشت هم راه‌اندازی شود.
درجلسه اول ۴۰ میلیارد تومان خیرین کمک کردند.
چند روز قبل یک خیر ۸۰۰ میلیارد تومان برای ساخت مرکز سرطان بیمارستان امام خمینی (ره) کمک کردند و یک زمین ۲۰۰۰ متری هم اهدا کردند که اگر فروش برود حدود ۳۰۰ میلیارد تومان به ما کمک می‌کند.
در زمینه فضاهای درمانی بیمارستان «شریعتی ۲» با حدود ۱۰۰۰ تخت انتهای اتوبان همت راه‌اندازی می‌شود و مرکز بین‌المللی علوم و اعصاب در انتهای اتوبان همت راه‌اندازی می‌شود و برای بودجه آن با خیریه امام رضا صحبت کردیم.
خیری هم در «مرکز طبی کودکان ۲» با ۳۰۰ میلیارد تومان به ما کمک کرد و طی چند ماه دیگر این بیمارستان بسیار مجهز در منطقه ۱۸ بازگشایی می‌شود.
آسانسور مخصوص ریاست را تعطیل کردم
او ادامه داد: مرتبا در حال بازدید میدانی هستیم.
روش مدیریتی عوض شده است و من با ورود به دانشگاه آسانسور مخصوص ریاست را تعطیل کردم و سعی کردیم ارتباط خود را با مردم و کارمندان افزایش دهیم و روزی در هفته من در خدمت همه این عزیزان هستم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران بیان کرد: حدود ۱۲۰۰ دانشجوی خارجی داریم که افتخاری است که ارزآوری هم به همراه دارد و اینها کار اشاعه فرهنگ ما را انجام می‌دهند.
الگوی ما شهید سلیمانی است و نه رانت‌خوارها و ویژه خوارها؛ برای انقلاب اسلامی هدف تربیت انسان‌هایی است که مسیحی و ...
برایشان فرقی ندارد و وقتی بشریت در خطر باشد خدمت می‌کند.
متاسفانه هدف در دانشگاه‌ها فراموش شده است و هدف از ورود به دانشگاه نباید کسب درآمد باشد.
البته کسی که بیشتر زحمت کشیده است باید درآمد بیشتری هم داشته باشد و این عین عدالت است اما نباید تمام هدف درآمد و پول باشد.
ادامه دارد