خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 18 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

میزان عیدی بازنشستگان هنوز مشخص نیست- اخبار تهران - اخبار اجتماعی تسنیم

تسنیم | اجتماعی و حوادث | شنبه، 25 دی 1400 - 12:29
رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی تهران درباره میزان و زمان عیدی بازنشستگان گفت: در این زمینه هنوز مبلغی مشخص نشده است.
اجتماعي،بدهي،بازنشستگان،پرداخت،دولت

علی دهقان کیا در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به اینکه هنوز اقدامی برای پرداخت بدهی 89 هزار میلیارد تومانی از سوی دولت به سازمان تأمین اجتماعی در سال جاری در قالب واگذاری سهام انجام نشده است، اظهار کرد: اخیراً در هیئت امنای تامین اجتماعی صحبتی شده است که 69 هزار میلیارد تومان از 89 هزار میلیارد تومان بدهی دولت در سال جاری پرداخت شود.
بازنشستگان نسبت به این موضوع معترض هستند چرا که باید مبلغ کامل 89 هزار میلیارد تومانی بدهی دولت به تأمین اجتماعی پرداخت شود.
دهقان‌کیا تصریح کرد: در صورتی که بدهی اشاره شده به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت نشود، سال آینده مشکلات عدیده‌ای برای بازنشستگان رقم خواهد خورد.
وی در ارتباط با عیدی و میزان آنها گفت: در ارتباط با میزان عیدی بازنشستگان هنوز بحث است و به دولت و سازمان به جمع‌بندی نرسیده است و در ارتباط با زمان پرداخت عیدی هم به زمانی مشخص نشده است.
رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی تهران همچنین به بدهی 89 هزار میلیارد تومانی تامین اجتماعی به بانک‌ها به‌ویژه بانک رفاه اشاره کرد و گفت: این رقم بدهی سنوات گذشته تامین اجتماعی بانک‌هاست که این بدهی در قالب پرداخت حقوق بازنشستگان اختصاص یافته است.
وی خاطرنشان کرد: بازنشستگان از دولت انتظار دارند نسبت به وضعیت آنها و همچنین حقوق آنها عنایت بیشتری صورت بگیرد.
انتهای پیام/