خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مخالفان سودانی: شورای نظامی برای انتقال قدرت به غیرنظامیان جدی نیست

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 11 اردیبهشت 1398 - 03:15
ائتلاف مخالفان سودانی متشکل از نیرو‌های آزادی و تغییر سودان روز سه شنبه شورای نظامی انتقالی این کشور را به عدم جدیت در انتقال قدرت به غیرنظامیان متهم کرد.
نظامي،قدرت،سودان،ائتلاف

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از اسکای نیوز، ائتلاف مخالفان سودانی متشکل از نیرو‌های آزادی و تغییر سودان روز سه شنبه شورای نظامی انتقالی این کشور را به عدم جدیت در انتقال قدرت به غیرنظامیان متهم کرد.
محمد ناجی الاصم از رهبران ائتلاف نیرو‌های آزادی و تغییر گفت: «از عملکرد شورای نظامی این گونه برداشت می‌شود که آن‌ها برای انتقال قدرت به غیرنظامیان جدی نیستند.»
وی افزود: «زمان انقال قدرت درحال طولانی شدن است و با طولانی شدن زمان صلاحیت‌های شورای نظامی نیز طولانی می‌شود و این مساله برای انقلاب سودان بسیار خطرناک است.»
این عضو ائتلاف نیرو‌های آزادی و تغییر افزود: «انقلاب سودان برای انتقال قدرت از یک حکومت نظامی به حکومت نظامی دیگر انجام نگرفت و به این شورا هشدار داد تا از تاریخ عبرت بگیرند.»
انتهای پیام/