خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عملیات امنیتی گسترده ارتش لیبی در جنوب این کشور

ایسنا | بین‌الملل | شنبه، 25 دی 1400 - 11:53
نیروهای ارتش ملی لیبی، اولین عملیات نظامی خود در سال ۲۰۲۲ را با هدف بیرون راندن گروه‌های تروریستی، قاچاق مواد مخدر و مهاجرت غیرقانونی آغاز کردند.
ليبي،جنوب،نظامي،ارتش،عمليات،غيرقانوني،قاچاق،نيروهاي،هدف،مشكل

نیروهای ارتش ملی لیبی، اولین عملیات نظامی خود در سال ۲۰۲۲ را با هدف بیرون راندن گروه‌های تروریستی، قاچاق مواد مخدر و مهاجرت غیرقانونی آغاز کردند.
به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری اسکای نیوز عربی، المبروک سحبان، فرمانده عملیات جنوب و فرمانده منطقه نظامی سبها در ارتش ملی لیبی اظهار کرد: نیروهای ارتش ملی عملیات نظامی گسترده و همه جانبه‌ای را در جنوب با هدف برقراری امنیت آغاز کردند که هدف از آن گروه‌های فروش مواد مخدر، قاچاق و مهاجرت‌ غیرقانونی و نیز گروه‌های مسلحی هستند که دست به عملیات‌های تروریستی علیه نیروهای ارتش می‌زنند.
سحبان گفت: مرحله دوم این عملیات شامل پمپ بنزین‌های غیرقانونی هستند که سوخت قاچاق را با قیمت‌های بالایی ارائه می‌کنند به ویژه که روند توزیع سوخت در مخزن سبها به دلیل نبود نظارت ناعادلانه است.
جبریل اوحیده، از نمایندگان پارلمان لیبی درباره حضور مزدوران در مثلث مرزی جنوب شرق این کشور در نزدیکی مرزهای چاد و سودان گفت: این شبه‌نظامیان اگر در داخل کشورهای خود منترل نشوند، خطری قریب‌الوقوع هستند.
طه البشیر، تحلیلگر مسایل نظامی لیبی اظهار کرد: مشکل جنوب لیبی تنها با برگزاری انتخابات و تشکیل دولتی قانونی که این موضوع را در راس توجهات خود قرار دهد، برطرف خواهد شد، مشکل جنوب صرفا امنیتی نیست بلکه قطعا یک مشکل اجتماعی، بهداشتی، اقتصادی و معیشتی است.
البشیر افزود: بیشتر مناطقی که در طول چهار سال اخیر در آنها عملیات‌های نظامی انجام شدند، شهرهای جنوبی لیبی بودند اما در نبود دولتی مشخص و نیز در کنار ضعف امکانات، این عملیات‌ها چه فایده‌ای داشته‌اند؟
این تحلیلگر مسایل نظامی لیبی در ادامه گفت: نبود نماینده‌ای رسمی در کابینه برای جنوب لیبی موجب شده منطقه برنامه‌ای برای اصلاح و توسعه نداشته باشد و علاوه بر این، با مقایسه جنوب لیبی با سایر مناطق متوجه می‌شویم که تقسیم منابع عادلانه نبوده است.
انتهای پیام