خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آزادراه خرم آباد _پل زال تا اطلاع ثانوی مسدود است

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 25 دی 1400 - 11:13
مدیرکل راهداری لرستان گفت: آزادراه خرم آباد _پل زال تا اطلاع ثانوی مسدود است.
خرم،آزادراه،زال،محور،اطلاع

ایسنا/لرستان مدیرکل راهداری لرستان گفت: آزادراه خرم آباد _پل زال تا اطلاع ثانوی مسدود است.
عباس شرفی بیان کرد: درپی بارش های شدید روز گذشته و ریزش کوه در آزادراه خرم آباد _پل زال این محور تا اطلاع ثانوی مسدود است.
وی ادامه داد: بارش‌های شدید باران در روز جمعه ۲۴ دی ۱۴۰۰ که در محدوده پاعلم پلدختر به ۱۳۵ میلی متر رسید و منجر به آبگرفتگی، ریزش کوه و تخریب کیلومتر ۹۰ آزادراه خرم آباد_ پل زال شد.
شرفی با بیان اینکه این محور تا اطلاع ثانوی مسدود شده است، افزود: با توجه به شدت تخریب، برای بهسازی و برقراری تردد حداقل یک هفته زمان لازم است که در این مدت محورهای جایگزین برای خودروهای سبک محور خرم آبادپلدختر و برای خودروهای سنگین محور خرم آباد کوهدشتپلدختر اندیمشک خواهد بود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای لرستان اظهارکرد: عوامل آزادراه و راهداری از عصر روز گذشته در تلاش برای بازگشایی آزادراه خرم آباد _پل زال هستند تا هرچه سریعتر تردد را در آن برقرار کنند و به محض، اطلاع رسانی خواهد شد.
انتهای پیام