خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فعالیت‌های دینی و فرهنگی در جامعه تقویت شود

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 11 اردیبهشت 1398 - 01:53
زنجان-رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر زنجان گفت: تقویت فعالیت‌های فرهنگی و دینی در پیشگیری از اعتیاد نقش بسیار مؤثری دارد.
زنجان،اعتياد،اجتماعي،پيشگيري،شهر،شوراي،فرهنگي

به گزارش خبرنگار مهر، امامعلی دادخواه شامگاه سه شنبه در جلسه کمیته پیشگیری از اعتیاد در محل اداره کل تبلیغات اسلامی استان زنجان، افزود: یکی از عوامل مؤثر در آسیب‌های اجتماعی شکل گیری محافل اجتماعی است.
وی با بیان اینکه ورود به بحث کاهش آسیب‌های اجتماعی با رویکرد دینی بازخورد خوبی دارد، اظهار کرد: باید پیشگیری از اعتیاد با رویکرد و مذهبی در برنامه‌ها طراحی و اجرا شود.
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر زنجان افزود: شورای شهر زنجان نسبت به انجام و نصب بنرهای تبلیغاتی در بحث پیشگیری از اعتیاد آمادگی دارد تا با سازمان تبلیغات اسلامی همکاری کند.
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر زنجان ابراز کرد: شهرداری زنجان نسبت به احداث گرمخانه دیگری در کنار بهشت‌زهرای شهر زنجان اقدام کرده است.
دادخواه با بیان اینکه اعتیاد و دلایل بروز این آسیب اجتماعی باید مورد تحلیل قرار گیرد و راهکارهای علمی و عملی با این بلای خانمان‌سوز در جامعه تشریح و تبیین شود، گفت: شورای شهر و شهرداری زنجان نسبت به پیشگیری از مواد مخدر برنامه‌های فرهنگی را مورد توجه قرار داده است.
وی تصریح کرد: خوشبختانه اداره کل تبلیغات اسلامی استان زنجان از ظرفیت مبلغین در کمپ‌های ترک اعتیاد برای تقویت باورهای معنوی و دینی معتادین استفاده می‌کند که این کار و ایده اجرا شده توسط سازمان بسیار خوب است.
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر زنجان تاکید کرد: شهرداری زنجان نسبت به برگزاری ورزش صبحگاهی و عصر گاهی و همچنین برگزاری همایش‌ها و جنگ‌های شادی در راستای پیشگیری از اعتیاد اقدام کرده است و در تلاش این با برگزاری این برنامه‌ها گام‌های خوبی را در بحث پیشگیری از اعتیاد بردارد.