خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قندخون عامل آزادی دو محکوم مالی غیرعمد در یزد شد

فارس | استان‌ها | شنبه، 25 دی 1400 - 10:54
در حاشیه اجرای نمایش ” قند خون» گلریزانی تحت عنوان ” نذر فرهنگی ” برگزار و مقدمات آزادسازی دو نفر از زندانیان جرائم غیر عمد در استان یزد فراهم شد.
نمايش،استان،نيكوكاران،نيكوكار،خيرين،ديه،يزدي،جرائم،زندانيان

سیدمسعود عظیمی، مدیر ستاد دیه یزد در گفت‌وگو با خبرنگار فارس از این استان، در حاشیه اجرای نمایش ”قند خون» مراسم گلریزانی تحت عنوان ”نذر فرهنگی» برگزار شد که با مشارکت خوب خیرین نیکوکار یزدی زمینه آزادی دو زندانی جرائم مالی غیرعمد از زندان های استان یزد فراهم شد.
وی افزود: در این آیین که با حضور مدیرکل قضایی و اجرای احکام سازمان زندان‌های کشور، جمعی از هنرمندان پیشکسوت عرصه تئاتر و مدیران زندانهای و ستاد دیه استان برگزار شد، مبلغ یک میلیارد ریال توسط نیکوکاران و هنرمندان اهدا شده است.
مجید ذهبی نیکوکار یزدی که با خرید سانس این نمایش و دعوت از خیرین و نیکوکاران اقدام به برگزاری این گلریزان ویژه آزادی زندانیان جرائم غیر عمد نموده است، گفت: هدف از این اقدام خداپسندانه رضایت حق تعالی، شاد شدن دل خانواده و فرزندان رنج دیده زندانیان است.
نمایش قند خون به تهیه کنندگی سید شهاب الدین حسینی نیک و به کارگردانی زمان ارکمان به روی صحنه رفته و این اثر هنری به نویسندگی «لیلی عاج » و با حضور بازیگرانی همچون «صاحب حائری زاده »،« سهیلا ستوده نیا » و « ستاره توانگر » و مشاور کارگردان «حسام افروز» به مرحله اجرا رسیده است.
انتهای پیام /ی