خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستگاه قضایی با 895 ‌تغییر کاربری اراضی زراعی در قزوین برخورد قانونی کرد- اخبار قزوین - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 25 دی 1400 - 09:41
رئیس کل دادگستری استان قزوین با بیان اینکه در سال جاری با 895 مورد تغییر کاربری اراضی زراعی، برخورد قانونی شده است گفت: این عدد در مدت مشابه سال گذشته 331 مورد بود که با اقدامات صورت گرفته در سال جاری 170 درصد رشد داشته است.
قزوين،اراضي،برخورد،زراعي،كاربري،اقدامات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین به نقل از دادگستری استان قزوین، علی شعبانی با تاکید بر اینکه یکی از سیاست‌های مهم قوه قضاییه برخورد با تغییر کاربری‌های اراضی زراعی و باغی است اظهار کرد: قوه قضاییه با افرادی که اراضی کشاورزی را به منطقه تفریحی و ویلا تبدیل می‌کنند برخورد می‌کند.
این تغییر کاربری‌ها علاوه بر کاهش تأمین منابع غذایی مردم در سطح کشور، باعث ایجاد وابستگی به کشور‌های بیگانه می‌شود و قطعا با این افراد برخورد قاطع و جدی خواهیم داشت.
رئیس کل دادگستری استان قزوین با اشاره به اینکه قانون در قالب تبصره 2 ماده 10 قانون حفظ کاربری اراضی زراعی، این اجازه را به دستگاه قضایی می‌دهد که در زمان شروع تغییر کاربری، دادستان به همراه نمایندگان دیگر دستگاه‌ها اقدامات پیشگیرانه انجام دهند، تاکید کرد: با همین رویکرد استان قزوین در این زمینه اقدامات جدی داشته و در سال‌های اخیر از یک رشد بالایی برخوردار بوده است.
شعبانی ادامه داد: در 9 ماهه ابتدایی سال جاری در قالب تبصره 2 ماده 10 با 895 مورد تغییر کاربری اراضی زراعی برخورد قانونی شده است.این عدد در مدت مشابه سال گذشته 331 مورد بود که با اقدامات صورت گرفته در سال جاری 170 درصد رشد داشته است.
انتهای پیام/ش