خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مشکلات با استفاده از ظرفیت مدیران پرتلاش و به پشتوانه مردم متدین حل می‌شوند

ایسنا | استان‌ها | جمعه، 24 دی 1400 - 11:13
استاندار خراسان جنوبی گفت: بیت‌الغزل بیانات رییس جمهور این است که از اصحاب "ما می‌توانیم" هستیم لذا مشکلات را با استفاده از مدیران پرتلاش و به پشتوانه مردم متدین حل خواهیم کرد.
طبس،مشكلات،جنوبي،مديران،استاندار،خراسان،شهيد،سفر،كشور،قناعت، ...

ایسنا/خراسان جنوبی استاندار خراسان جنوبی گفت: بیت‌الغزل بیانات رییس جمهور این است که از اصحاب "ما می‌توانیم" هستیم لذا مشکلات را با استفاده از مدیران پرتلاش و به پشتوانه مردم متدین حل خواهیم کرد.
جواد قناعت شامگاه پنجشنبه ۲۳ دی در ادامه چهارمین سفر شهرستانی خود در جمع نمازگزاران و زائران آستان مقدس امامزاده حسین بن موسی الکاظم (ع) طبس افزود: برای حل مشکلات باید کمی صبر داشته باشیم، دولت هنوز به‌طور کامل مستقر نشده و خیلی از مدیران هنوز تغییر نکرده‌اند.
به گزارش ایسنا، وی گفت: ان‌شاء‌الله با تغییراتی که در بدنه مدیریتی کشور رقم خواهد خورد، شاهد اتفاقات خوبی هم خواهیم بود.
نماینده عالی دولت در خراسان جنوبی اظهار داشت: دولت سیزدهم در شرایط بسیار سختی، سکان مدیریت کشور را به دست گرفته و این مشکلات ناشی از تحریم‌ها و تهدیدهای نظام سلطه و بی‌کفایتی برخی مدیران گذشته است.
وی افزود: شخص رییس جمهور و قوه مجریه، شبانه‌روز وقت می‌گذارند تا این مشکلات حل شود.
قناعت با اشاره به دیدگاه اشتباه برخی مدیران گذشته گفت: برخی مدیران، حل مشکلات کشور را به تصمیمات آن سوی مرزها گره زده بودند اما به کوری چشم دشمنان، به‌زودی تحریم‌ها هم برداشته می‌شود و به‌تدریج شاهد رفع مشکلات خواهیم بود.
وی خاطرنشان کرد: ایستادگی و مقاومت مردم در مقابل مشکلات باعث پایداری نظام شده و به فرمایش مقام معظم رهبری، آینده خوبی برای کشور در راه است.
استاندار خراسان جنوبی در جمع مردم طبس از اقدامات صورت گرفته در استان گفت و روزهای خوب پیش‌رو را نوید داد.
دیدار با خانواده معظم شهید حسن آشنا
قناعت در ادامه برنامه‌های سفر به شهرستان طبس با خانواده گرانقدر شهید حسن آشنا دیدار کرد و استاندار در این دیدار با همراهی جمعی از مسوولان استان و شهرستان، ضمن دلجویی از خانواده معزز این شهید، از نقش شهدا در دوام و توفیقات جمهوری اسلامی گفت.
شهید حسن آشنا متولد فروردین ماه ۱۳۴۶ است که دوران سربازی خود را با حضور در سپاه پاسداران در مناطق جنگی گذراند و بعد از طی این دوره، به استخدام سپاه درآمد و با حضور در گردان تخریب لشکر ۲۱ امام رضا (ع)، چندین بار عازم جبهه شد تا اینکه تیر ۱۳۶۱ در جزیره مجنون مفقود شد.
بعد از گذشت ۹ سال، پیکر مطهر این شهید طی عملیات تفحص کشف و آبان ۱۳۷۵ در زادگاهش روستای ازمیغان طبس به خاک سپرده شد.
استاندار خراسان جنوبی در چهارمین سفر شهرستانی خود با استقبال نماینده مردم فردوس، طبس، بشرویه و سرایان در مجلس شورای اسلامی، امام جمعه، فرماندار و مسئولان این شهرستان وارد طبس شد.
غبارروبی مزار شهدا و ادای احترام به مقام شامخ شهیدان نخستین برنامه این سفر بود که با حضور جمعی از مدیران ستادی، استانی و شهرستانی در گلزار شهدای طبس انجام شد و استاندار خراسان جنوبی در ادامه آستان امامزاده حسین بن موسی الکاظم (ع) را زیارت کرد.
انتهای پیام