سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نماینده مجلس: سفرهای استانی رئیس جمهور موجب امیدواری مردم می‌شود

فارس | سیاسی | جمعه، 24 دی 1400 - 07:53
نماینده مردم مشهد در مجلس گفت: سفرهای استانی رئیس جمهور از یک‌سو موجب آشنایی مدیران ارشد اجرایی کشور با مشکلات مردم و از سوی دیگر موجب ایجاد امید در میان اقشار مختلف مردم می‌شود.
مديران،استاني،سفرهاي،دولت،تصميمات،اجرايي

فاطمه رحمانی نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس با اشاره به سفرهای استانی رئیس‌جمهور گفت: سفرهای استانی رئیس‌جمهور موجب امیدواری در میان مردم می‌شود و از سوی دیگر زمینه را برای آشنایی مدیران ارشد اجرایی کشور با مشکلات مردم فراهم می‌آورد.
وی افزود: این که در اینجا قابل ذکر است این است که باید برنامه‌ریزی‌ها به گونه‌ای باشد تا تصمیمات اتخاذ شده و وعده‌های داده شده در سفرهای استانی هرچه سریع‌تر اجرایی شوند تا امید ایجاد شده در جریان این سفرها به یأس مبدل نشود.
نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: نکته‌ای که در اینجا قابل ذکر است این است که آقای رئیسی باید هرچه زودتر نسبت به تغییر مدیران استانی و مدیران میانی خود اقدام کند چرا که این مدیرانی که از دولت قبل باقی مانده اند با تفکری که دارند مانع از تحقق اهداف دولت سیزدهم خواهند شد.
رحمانی خاطرنشان کرد: در واقع می‌توان گفت که تفکر دولت قبل و مدیران دولت قبل بر سیستم مدیریتی دولت فعلی همچنان حاکم است و اگر این مدیران بخواهند همچنان بر سر کار باشند مشاهده اقدامات انقلابی نخواهیم بود.
وی افزود: تصمیمات متخذه در سفرهای استانی باید توسط همین مدیران اجرایی میانی اجرا شود و وقتی اعتقادی در این مدیران برای اجرای این تصمیمات وجود نداشته باشد طبیعی است که سفرهای استانی ثمره لازم را نخواهد داشت و موجب ایجاد نارضایتی در میان مردم خواهد شد.
انتهای پیام/