خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دومین کوهنورد گرفتار در علم کوه هم درگذشت

فارس | ورزشی | پنجشنبه، 23 دی 1400 - 22:53
دومین کوهنورد گرفتار شده در ارتفاعات علم کوه هم جان خود را از دست داد.
خرسان،كلهر،پيكر،گزارش،تيم

به گزارش خبرگزاری فارس، تیم امدادگر پس از رسیدن به تیم دو نفره کوهنوردان تهرانی با پیکر بی جان حامد شاه حسینی مواجه شد، اما وضعیت جسمانی عباس کلهر هم بحرانی گزارش شد و با تلاش فراوان سعی بر احیای کلهر داشتند که تلاش‌ها بی نتیجه ماند.
در نهایت با مواجه شدن به شرایط هوایی متغیر و بارش برف و سرعت باد بالای ۶۰ کیلومتر در ساعت جهت جلوگیری از حوادث بیشتر پس از فیکس کردن هر دو پیکر در نزدیکی تک رکابی بالاتر از سنگ سماور به جانپناه خرسان بازگشتند.
امدادگران از تجهیزات کافی و ذخیره غذایی کافی برای استقرار حدود سه تا چهار روز برخوردارند و احتمالا برای چند روز در جانپناه خرسان مستقر خواهند شد.
انتهای پیام/