ضرورت افزایش بودجه پسماند استان های شمالی
رشت- استاندار گیلان با درخواست از کمیسیون برنامه و بودجه برای افزایش اعتبارات پسماند استان های شمالی، گفت: باید از این بحران خارج شویم.

به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله عباسی عصر پنج شنبه در جلسه شورای برنامه ریزی استان گیلان با بیان اینکه اولویت اول دولت جدید پس از استقرار، مدیریت کرونا بود اظهار کرد: دومین اولویت نیز ذخیره سازی کالاهای اساسی بود که با وجود آنکه در شرایط بدی کشور را تحویل گرفته بودیم اما هم اکنون وضعیت مناسبی داریم.
استاندار گیلان با اشاره به اقدامات دولت برای خنثی کردن و خروج از تحریم، بیان کرد: کنترل و مهار تورم سیر صعودی داشت اما اکنون در بیشتر بخشها سیر نزولی پیدا کرده است.
وی افزود: از اعضای کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس درخواست داریم در صورت امکان در برنامه هفتم، بودجه پسماند استانهای شمالی را بیشتر در نظر بگیرند تا بتوانیم از این بحران خارج شویم.
محیط زیست گیلان در معرض نابودی قطعی است
نماینده مردم رشت و خمام در مجلس نیز با بیان اینکه گیلان دومین استان پرتراکم بعد از تهران است، گفت: گیلان استان کشاورزی است و قسمت عمده مصارف ملی در بخش چای، برنج و طیور را تأمین میکند اما هر کدام از این بخشها در معرض انقراض است.
سید علی آقازاده با بیان اینکه محیط زیست گیلان در معرض نابودی قطعی است، ادامه داد: بیش از ۵۲ رشته رودخانه در گیلان داریم که تقریباً از این رفته و این یک فاجعه زیست محیطی است.
گیلان حتی یک بیمارستان جامع ندارد
دیگر نماینده رشت در مجلس نیز با بیان اینکه فاضلاب رشت وضعیت مناسبتری نسبت به خوزستان ندارد اما صبر مردم ما بسیار زیاد است و اعتراض نمیکنند، بیان کرد: حداقل دو مشکل اساسی گیلان یعنی پسماند و فاضلاب باید حل شود.
جبار کوچکی نژاد با اشاره به اینکه حتی یک بیمارستان جامع در گیلان نداریم، افزود: برخی مسئولان ملی به دلیل تبلیغات تصور میکنند که بودجه زیادی برای استان گیلان در نظر گرفته شده در حالی که بسیاری از پروژهها در طول ۸ سال دولت قبلی تکمیل نشده است.