سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سند تدبیر و توسعه باید با جدیت پیگیری و اجرا شود/امروز عجل اداری من فرارسید

فارس | استان‌ها | پنجشنبه، 23 دی 1400 - 14:47
رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه آذربایجان‌شرقی، تهیه و تدوین سند تدبیر و توسعه را مهم‌ترین اقدام در دوران مدیریتی خود دانسته و گفت: این سند حتی می‌تواند در قالب برنامه هفتم توسعه نیز پیگیری و اجرا شود.
سند تدبیر و توسعه باید با جدیت پیگیری و اجرا شود/امروز عجل ا ...

رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه آذربایجان‌شرقی، تهیه و تدوین سند تدبیر و توسعه را مهم‌ترین اقدام در دوران مدیریتی خود دانسته و گفت: این سند حتی می‌تواند در قالب برنامه هفتم توسعه نیز پیگیری و اجرا شود.
به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، داوود بهبودی پنجشنبه در مراسم تکریم و تودیع رئیس سازمان برنامه و بودجه آذربایجان‌شرقی، اظهار داشت: مدیران در کشور ما دو عجل دارند یکی عجل طبیعی و یکی عجل اداری و امروز عجل اداری بنده پس از کلی اصرار و پیگیری فرا رسیده است و امیدواریم مجموعه برنامه و بودجه آذربایجان‌شرقی در دور جدید مدیریتی خود بتواند وظایف و مأموریت‌های محوله را به نحو احسن به انجام برساند و با توجه به اینکه سازمانی ستادی است، باید با تعامل سازمان‌ها و دستگاه‌های مختلف این مأموریت‌ها و امور را پیش ببرد.
وی، اولین مأموریت در دوره مسوولیت خود در سازمان برنامه و بودجه استان را مربوط به مدیریت سازمان در دوران احیای مجدد سازمان برنامه و بودجه و استقلال از استانداری عنوان و تصریح کرد: سعی کردیم در این دوران علاوه بر استقلال سازمان، تعامل خود را با استانداری نیز حفظ کنیم و پس از آن باید تهیه و تنظیم سند تدبیر و توسعه با همکاری دانشگاه تبریز را ماندگارترین اقدام در هشت سال گذشته عنوان کنیم که حتی در قالب برنامه هفتم توسعه نیز قابل پیگیری است و مسیر توسعه استان را بر اساس قابلیت‌ها و هسته‌های کلیدی تبیین کرده است.
رئیس سابق سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی ادامه داد: طرح آمایش و پایش استان بر اساس این سند صورت گرفته و بخش اجرای این طرح مهم‌ترین و دشوارترین مرحله است که امیدواریم با درایت مدیریت جدید به بهترین شکل عملی شود.
وی، برگزاری جشنواره شهید رجایی به عنوان نمودی از ارزیابی دستگاه‌ها، راه‌اندازی شبکه تعامل و توسعه با حضور مسوولان و هم صاحب‌نظران این توسعه برای توسعه مشارکت‌جویانه، اجرای طرح‌های آماری و سرشماری متعدد درون سازمانی و ادغام مدیریت نقشه‌برداری شمال‌غرب را از دیگر اقدامات انجام شده در دوران مسوولیت خود در سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی برشمرد.
بهبودی تصریح کرد: ایجاد سامانه زیرساخت‌های اطلاعات مکانی با همکاری دانشگاه تبریز نیز از دیگر اقدامات ماندگار در سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان بوده که از ۹۶ تا کنون اجرا و امسال عملیاتی شد که تبادلات اطلاعات بین سازمان‌ها از طریق این زیرساخت ممکن شده و آن را به عنوان امانتی ارزشمند در اختیار مدیریت جدید قرار می‌دهیم.
وی افزود: در حالی که تبریز عنوان شهر بدون گدا را از پیش از انقلاب داشت، با اقدامات صورت گرفته از سال ۹۴ و با ایجاد مرکز ماده ۱۶ با همکاری همه دستگاه‌های مسوول و به اتکای حس مسوولیت‌پذیری بالا در استان و همراهی مردم و خیران، عنوان استان بدون معتاد متجاهر را نیز برای آذربایجان‌شرقی و تبریز به ارمغان آوردیم و در کنار آن ایجاد مرکز حرفه‌آموزی زندانیان نیز تأثیر مثبتی در کاهش مشکلات اجتماعی و فرهنگی استان داشته است.
رئیس سابق سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی در خصوص اولویت‌های رویکرد آینده این سازمان نیز متذکر شد: باید اقدامات و برنامه‌ریزی‌های جدی در مورد ارتقا کلان روندهای استان صورت گیرد، چرا که این بخش در حال حاضر رضایت‌بخش نیست و اصلاح این کلان روندها از طریق سمت و سو دادن پروژه‌های استانی و انتقال مگاپروژه‌ها به استان ممکن می‌شود.
بهبودی، تمرکز بر روی مزیت‌های اکتسابی علاوه بر مزیت‌های موجود استان، اصلاح و ارتقاء برنامه‌ریزی منطقه‌ای و بخشی و اعطای هویت حقوقی به مناطق و استان‌ها و همگرایی با استان‌های هم منطقه برای احیای هویت و جایگاه آذربایجان‌شرقی، تقویت تعاملات منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای برای نقش‌آفرینی استان‌هایی مانند آذربایجان‌شرقی در رشد هشت درصدی اقتصاد کشور، حرکت به سمت برنامه‌محوری و آینده‌پژوهی، دمیده شدن روح واحد در سازمان‌ها و اصلاح قوانین متضاد و بخشی که انعطاف عمل را از سازمان‌ها و دستگاه‌ها می‌گیرد را از دیگر چالش‌ها و اولویت‌های دوره جدید مدیریت برنامه و بودجه استان برشمرد.
انتهای پیام/60015/م