خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 22 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انهدام باند کلاهبرداری مجازی در زاهدان/ 200 فقره کلاهبرداری با ابلاغیه‌های الکترونیکی کشف شد- اخبار سیستان و بلوچستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 23 دی 1400 - 13:54
گروه استان‌ها - فرمانده انتظامی استان از انهدام یک باند و دستگیری سه عضو آن با 200 فقره کلاهبرداری با ترفند ارسال ابلاغ الکترونیک سامانه یکی از دستگاه های دولتی خبر داد.
پليس،ادامه،جعلي،بلوچستان،سيستان،كارت،مراجعه،كارشناسان،استان، ...

سردار احمد طاهری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهداناظهار داشت: با مراجعه تعدادی شاکی به پلیس فتا سیستان و بلوچستان در خصوص برداشت غیرمجاز از حساب آنها، رسیدگی به موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس فتا استان قرار گرفت.
وی افزود: شاکیان مدعی بودند پس از پرداخت وجهی که لینک آن به صورت پیامک برای آن‌ها ارسال شده موجودی حساب آن‌ها خالی شده که بر اساس اظهارات شاکیان و مستندات موجود مشخص شد مال باختگان در تله فیشینگ یا همان ساخت درگاه جعلی کلاهبرداران تحت عنوان جعلی و غیرواقعی سامانه یکی از دستگاه‌های اجرایی و دولتی ابتدا روی لینک کلیک کرده و در ادامه با پرداخت مبلغ ناچیزی اطلاعات کارت عابر بانک خود را افشا و در ادامه مورد کلاهبرداری قرار گرفته‌ اند.
فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان ادامه داد: با بررسی‌های انجام شده و همچنین عملیات فنی و پلیسی، کارشناسان پلیس فتا متهمان را در فضای سایبری شناسایی و با هماهنگی قضائی، متهم اول را در استان خراسان رضوی با همکاری پلیس فتا این استان در مخفیگاه خود دستگیر کرده و سپس دو متهم دیگر در شهرستان زاهدان مورد شناسایی قرار گرفته و طی عملیاتی غافلگیرانه دستگیر کردند.
سردار طاهری ادامه داد: تاکنون تعداد کلاهبرداری‌های صورت گرفته توسط اعضای این باند 200 فقره و مبلغ کلاهبرداری پنج میلیارد ریال بوده که از متهمان تعداد هفت دستگاه گوشی هوشمند، یک دستگاه لپ تاپ، 11 سیم کارت فعال دارای هویت جعلی و چندین کارت بانکی کشف شد.
وی به کاربران فضای مجازی هشدار داد و گفت: لازمه زندگی در عصر فناوری و اطلاعات، افزایش آگاهی و دانش سایبری است تا قادر به رعایت امنیت به منظور پیشگیری از هرگونه دسترسی غیرمجاز به داده‌های مهم و حساس از جمله کارت‌های عابر بانک خود باشیم.
فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: شهروندان در صورت بروز مشکل و مواجهه با جرائم رایانه‌ای می‌توانند با مراجعه حضوری به پلیس فتا و یا با مراجعه به سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir و یا با شماره‌گیری 096380 مرکز امـداد و فوریت‌های سایبـری از مشاوره‌ها و راهنمایی‌های کارشناسان این پلیس در جهت رفع مشکلات احتمالی خود اقدام کنند.
انتهای پیام/392/ش