بیشترین رشد بودجه، مربوط به حوزه ایثار و شهادت است/ سهمیه استخدام ایثارگران باید رعایت شود
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران بر رعایت سهمیه استخدام ایثارگران در دستگاههای اجرایی تاکید کرد و گفت: در بحث تبدیل وضعیت قانون کاملا روشن است، در برخی استانها به خوبی اجرایی شده و در برخی دیگر همانند لرستان خیر، در حالی که حق قانونی است و باید اجرایی شود.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران بر رعایت سهمیه استخدام ایثارگران در دستگاههای اجرایی تاکید کرد و گفت: در بحث تبدیل وضعیت قانون کاملا روشن است، در برخی استانها به خوبی اجرایی شده و در برخی دیگر همانند لرستان خیر، در حالی که حق قانونی است و باید اجرایی شود.
به گزارش خبرگزاری فارس از خرمآباد، امیرحسین قاضیزاده هاشمی ظهر امروز در جلسه شورای اداری لرستان، اظهار کرد:در طول تاریخ حمایت از ولایت پرهزینه و پر از رنج بوده است، لرستانیها به دلیل شجاعت بالا، ولایتمدار نیز هستند و این هویت انسان را با توحید پیوند میزند.
وی خاطرنشان کرد: تنها قومیتی که یکپارچی آن در سرزمین ایران حفط شده، قوم لر است و اقوام دیگر بخشی از سرزمینشان بریده شده است.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران بر رسیدگی بیشتر وضعیت ایثارگران تاکید و تصریح کرد: در رسیدگی به امور ایثارگران به یک سازمان خدماتی صرف تبدیل شدیم، حال اینکه باید الگوها و افراد موفق در عرصههای مختلف این حوزه را برجسته و به جامعه معرفی کنیم.
قاضیزاده هاشمی بیان داشت: باید آن تصویری از خانواده شهدا و ایثارگر نشان دهیم که همچنان پیوسته در حال ایثار هستند، و این مهم از سرکشی ساده شروع و تا ساخت فیلم و مستند ادامه دارد.
وی با بیان اینکه وضعیت رسیدگی به امور ایثارگران در لرستان نسبت به سایر استانها وضعیت مطلوبی ندارد، گفت: این مهم همتی جمعی را میطلبد.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: مطالبات قانونی ایثارگران بسیار است که پاسخ داده نشده و اگر بخواهیم تمامی قوانین موجود را برای ایثارگران اجرایی کنیم، ۱۲۶ هزار میلیارد تومان اعتبار لازم دارد، حال اینکه بودجه ما ۳۱ هزار و ۶۰۰ میلیون تومان است.
قاضیزاده هاشمی با بیان اینکه در دولت سیزدهم توانستیم بخشی از مطالبات را پرداخت کنیم، افزود: بخشی نیز در لایحه بودجه سال آینده پیشبینی شده است.
وی، بیشترین توجه دولت را معطوف به جامعه ایثارگری عنوان و تصریح کرد: بیشترین رشد در لایحه بودجه مربوط به حوزه ایثار و شهادت است، با این وجود نسبت به نیاز کم است و باید در استان به کمک مسوولین و مردم حل و فصل شود.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه ۳۳ هزار نفر از فرزندان شهدا و ایثارگر بالای ۷۰ درصد فاقد شغل هستند، گفت: در آزمون نخست استخدامی ۷ هزار نفر دارای شرایط هستند و تا آخر امسال و یا ابتدای سال آینده ۱۰ هزار نفر دیگر در دستگاه دولتی جذب خواهند شد.
قاضیزاده هاشمی بر رعایت سهمیه استخدام ایثارگران در دستگاههای اجرایی تاکید و اظهار کرد: در بحث تبدیل وضعیت قانون کاملا روشن است، در برخی استانها به خوبی اجرایی شده و در برخی دیگر همانند لرستان خیر، در حالی که حق قانونی است و باید اجرایی شود.
وی بیان داشت: در حوزه درمان کمبود منابعی داشتیم که سعی در ترمیم داریم، در حال توسعه قراردادها هستیم، ضمن اینکه برنامه منظمی جهت سرکشی خانواده شهدا در نظر گرفته شود.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران بر ثبت و ضبط خاطرات خانواده شهدا تاکید کرد و گفت: میانگین سن والدین شهدا در حال حاضر ۸۰ سال است و انتظار میرود صداوسیما نسبت به ثبت خاطرات خانواده شهدا که فرهنگ شفاهی انقلاب هستند، هر چه سریعتر اقدام کنند.
قاضیزاده هاشمی با بیان اینکه معابر، کوچه و خیابانهای محلات مزین به نام شهدا شود، افزود: مشاورین ایثارگران در دستگاههای اجرایی خود را متولی تنها ایثارگران آن دستگاه ندانند و متولی پیگیری امور ایثارگران در دستگاه شوند.
انتهای پیام/م