خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 13 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جشن تکمیل ظرفیت بزرگترین کارخانه آلومینیوم جنوب در لامرد برگزار می‌شود + جزئیات- اخبار فارس - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 23 دی 1400 - 09:13
گروه استان‌ها_ جشن تکمیل ظرفیت بزرگترین کارخانه آلومینیوم کشور امروز با حضور وزیر صمت و نائب رئیس مجلس برگزار می‌شود.
مجلس،رئيس،لامرد،نائب،حضور،930

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، آیین شروع بکار نیروگاه 930 مگاواتی غدیرانرژی لامرد، جشن تکمیل ظرفیت بزرگترین کارخانه آلومینیوم کشور امروز با حضور وزیر صمت و نائب رئیس مجلس انجام می‌شود.
در همین راستا سید رضا فاطمی امین وزیر صنعت، معدن و تجارت و مصری نائب رئیس مجلس شورای اسلامی دقایقی قبل وارد فرودگاه لامرد شدند.
آغاز عملیات اجرایی نیروگاه 930 مگاواتی غدیرانرژی لامرد، حضور در مراسم تکمیل ظرفیت 300 هزارتنی بزرگترین و مدرن‌ترین کارخانه آلومینیوم کشور، بازدید از برخی از شهرک صنعتی مهر، بازدید از منطقه تجاری دهشیخ و برگزاری نشست و جلسه مسئولان وزارت دفاع با سالکو و جلسه مسئولان ایمیدرو با منطقه ویژه لامرد از جمله برنامه‌های امروز است.
بنابراین گزارش بنا بود که این مراسم با حضور قالیباف رئیس مجلس برگزار شود اما یک روز قبل سفر رئیس مجلس لغو شد و نائب رئیس مجلس در این برنامه شرکت می‌کند.
انتهای پیام/424 /ش