خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تغذيه مناسب در فصل امتحانات

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | چهارشنبه، 22 دی 1400 - 18:06
تغذیه صحیح در دوران امتحانات می‌تواند به آرامش، تمرکز و یادگیری دانش آموز کمک کند.
مصرف،مواد،امتحان،غياثوند،قندي،امتحانات،استرس

باشگاه خبرنگاران جوان، غیاثوند گفت: موادی که دارای لسیتین هستند؛ مانند زرده تخم مرغ، بادام زمینی، گردو و جوانه‌ها در تکامل مغز و سلول‌های مغزی بسیار مؤثر هستند و مصرف آن‌ها در فصل امتحانات به دانش‌آموزان توصیه می‌شود.
البته میوه و سبزی ها نیز در سلامت فکر نقش مهمی دارند.
متخصص تغذیه تاکید کرد: در این بین نقش مواد مغذی در کاهش استرس دانش‌آموزان در دوران امتحانات بسیار مهم است.
تحقیقات نشان داده اند که حافظه کوتاه مدت با خوردن مواد قندی ارتباط دارد و بهتر است دانش‌آموزان از صبح امتحان مواد قندی که سریع آزاد می‌شوند؛ مانند آب میوه، عسل، مربا و چای شیرین مصرف کنند.
غذا‌هایی مانند سوپ جو و همچنین کاهو، شیر، دوغ و ماست حاوی لاکتوسین هستند که این ماده خاصیت آرامش بخشی دارد و توصیه می‌شود شب قبل از امتحان از این گروه مواد غذایی مصرف شود؛ زیرا باعث کاهش استرس در دانش‌آموزان می‌شود.
غیاثوند گفت: دانش آموزان باید از مصرف زیاد قهوه و چای پررنگ خودداری کنند و مصرف روزانه یک لیوان شیر را برای ایجاد آرامش در طول دوران آمادگی برای امتحان فراموش نکنند.
انتهای پیام/