۱۷ میلیارد تومان کمک برای آزادی زندانیان جرائم غیرعمد خراسان جنوبی نیاز است
مدیر نمایندگی ستاد دیه خراسانجنوبی گفت: برای آزادی ۷۱ زندانی جرائم غیر عمد خراسان جنوبی به کمک ۱۷ میلیارد تومانی نیاز داریم.

ایسنا/خراسان جنوبی مدیر نمایندگی ستاد دیه خراسانجنوبی گفت: برای آزادی ۷۱ زندانی جرائم غیر عمد خراسان جنوبی به کمک ۱۷ میلیارد تومانی نیاز داریم.
غلامرضا حسین پور، امروز چهارشنبه ۲۲ دی در نشست خبری پویش بزرگ چتری برای پرواز اظهار کرد: برای صحبتهایی که با ستاد دیه کشور داشتهایم، ۵۰۰ میلیون تومان به خراسان جنوبی برای بحث آزادی ۳۰ نفر از زندانیان جرایم غیر عمد تا پایان سال اختصاص یابد.
به گزارش ایسنا، مدیر نمایندگی ستاد دیه خراسانجنوبی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۷۱ زندانی مالی و جرایم غیر عمد در خراسان جنوبی داریم، بیان کرد: امیدواریم با مساعدت خیرین و … بتوانیم تمامی این زندانیان را نیز آزاد کنیم.
حسین پور بیان کرد: از ابتدای سال تا همین لحظه ۸۹ زندانی را آزاد کردهایم که ۴۸ نفر مربوط به سالهای گذشته و بقیه ورودی جدید بودهاند.
وی گفت: از ۷۱ نفر زندانی جرایم غیر عمد خراسانجنوبی، ۳۳ نفر مربوطه به بدهکاری مالی، ۳۵ نفر برای مهریه، دو نفر برای نفقه و یک نفر هم برای دیه در زندان هستند که مبلغ مورد نیاز برای آزادی آنها ۱۷ میلیارد تومان است.
وی اظهار کرد: در سال گذشته خود ستاد دیه خراسانجنوبی یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان و ستاد دیه کشوری نیز یک میلیارد و ۲۸۰ میلیون تومان برای آزادی زندانیان جرایم غیر عمد خراسان جنوبی کمک کرده است.
انتهای پیام