لزوم اقدام برنامهمحور مدیران و دستگاههای اجرایی در زنجان
استاندار زنجان گفت: ذهنیت دستگاههای اجرایی باید از حرکت ردیفمحور و پروژهپایه به برنامهمحور تغییر کند.

ایسنا/زنجان استاندار زنجان گفت: ذهنیت دستگاههای اجرایی باید از حرکت ردیفمحور و پروژهپایه به برنامهمحور تغییر کند.
محسن افشارچی پیش از ظهر امروز (۲۲ دیماه) در جلسه کارگروه اقتصادی استان زنجان، اظهار کرد: در سالها و دورههای گذشته برخی دولتها منابع خوبی برای اجرای برنامههای خود داشتند و برخی دیگر از دولتها نیز با مشکلات بودجهای مواجه بودند که همه اقدامات به اجرای پروژهها و یا افتتاح آنها در مناسبتهای مختلف منجر میشد.
وی افزود: حجم زیادی از مبالغ در کشور هزینه شده است اما رضایتی که باید از حرکت اقتصادی از قبیل ارتقای شاخصهای رفاهی، اشتغال، تولید ناخالص ملی وجود داشته باشد، نیست.
این مسئول با بیان اینکه پروژههای اجرا شده تاثیری در شاخصهای کلان اقتصادی نداشته است، ادامه داد: بسیاری از پروژههای افتتاح شده اما این اقدامات موجب رشد اقتصادی و رفاه مردم نشده است.
استاندار زنجان تصریح کرد: این ذهنیت مبنی بر اجرای پروژه شاخص همچنان وجود دارد و ذهنیت کنونی اجرای چندین پروژه مختلف است اما باید به این اندیشید که این کار چه چیزی از کلان اقتصاد استان و یا چگونه در زندگی افراد تحت تاثیر میگذارد و ارتباط آن با دیگر حوزهها نیز چگونه است.
نماینده عالی دولت در استان زنجان یادآور شد: با دقت در اجرای این پروژهها میبینیم که به جای اینکه پروژه ابزاری برای هدف کلی باشد، خود به هدف تبدیل شده و علیرغم همه اقدامات و افتتاح پروژههای مختلف، مطلوبیت اقتصادی در زندگی مردم مشاهده نمیشود.
افشارچی با تاکید بر اینکه همه اقدامات اقتصادی استان به صورت هدفمند پیگیری و دنبال خواهد شد و در منظومه حرکتی مد نظر قرار می گیرد، گفت: دولت سیزدهم متوجه شد که اگر قرار بود راهحل گذشته پاسخگوی مشکلات باشد که این مهم باید درگذر بیش از ۴۰ سال از پیروزی انقلاب اسلامی به وقوع میپیوست که متاسفانه محقق نشد.
وی با اشاره به اینکه دولت سیزدهم برای هر استان شاخص رشد اقتصادی را لحاظ کرده که همه اقدامات باید مبتنی بر این مهم انجام شود، عنوان کرد: مسئولان، محور حرکتی اقتصادی استان باید ذهنیت خود را به این مسئله تطبیق دهند؛ چراکه سال آینده صرفاً مسئول دستگاه موظف به اجرای پروژه نیست، بلکه باید بگویند حرکتی که انجام میدهند در کجای منظومه حرکتی اقتصادی قرار دارد.
این مسئول، کشاورزی و صمت استان را دارای نقش پررنگی در برنامه اقتصادی دانست و ادامه داد: سازمان صمت حوزههای مختلفی دارد و باید عددی که برای تولید ثروت اعلام شده را سرلوحه برنامه کاری خود قرار دهد و در راستای رشد اقتصادی حرکت کنند.
برش حرکت اقتصادی همه دستگاههای اجرایی از سوی سازمان مدیریت و برنامه مشخص و اعلام خواهد شد و دستگاههای زیر ساختی نیز هم در این راستا همگام حرکت خواهند کرد.
افشارچی اظهار کرد: در صورت ایجاد صندوق توسعه چیزی در حدود ۲۰۰۰ تا ۴۰۰۰ میلیارد منابع آن، بسیاری از مشکلات زیرساختی استان برطرف میشود و در این میان مدیران دستگاههای اجرایی باید در منظومه حرکتی اقتصادی استان که یک نگاه کلان برای رسیدن به نقطه خاص حرکت کنند.
ذهنیت دستگاههای اجرایی باید از حرکت ردیفمحور و پروژهپایه به برنامهمحور تغییر کند.
انتهای پیام