خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

راه اندازی باشگاه متخصصان مدیریت شهری/تقویت و توسعه شهر چگونه محقق می‌شود؟

فارس | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 22 دی 1400 - 13:13
رئیس انجمن علمی باشگاه متخصصان مدیریت شهری با تاکید بر اینکه تقویت و توسعه شهر با حکمرانی شهری خردمندانه محقق می‌شود، گفت:مشارکت شهروندی که همراه با آگاهی باشد پایدار خواهد بود و باید به این موضوع توجه داشت.<br/>
شهر،شهري،آينده،مديريت،تهران،خردمندانه،متخصصان،طراحي،حكمراني، ...

رئیس انجمن علمی باشگاه متخصصان مدیریت شهری با تاکید بر اینکه تقویت و توسعه شهر با حکمرانی شهری خردمندانه محقق می‌شود، گفت:مشارکت شهروندی که همراه با آگاهی باشد پایدار خواهد بود و باید به این موضوع توجه داشت.
به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری فارس،‌ اولین جلسه سلسله نشست های «باشگاه متخصصان مدیریت شهری» با موضوع چشم انداز «تهران کلانشهر الگوی جهان اسلام» با حضور علی اصغر پورعزت استاد مدیریت دانشگاه تهران و رییس انجمن علمی مدیریت دولتی ایران، جمعی از متخصصان و مدیران حوزه مدیریت شهری برگزار شد.
علی اصغر پورعزت، رئیس انجمن علمی باشگاه متخصصان مدیریت شهری در این جلسه، با اشاره به اینکه متخصصان در باشگاه متخصصان مدیریت شهری می‌توان راهی را انتخاب کرد که نماینده واقعی مردم باشند،گفت: امروزه نمایندگان واقعی مردم که درد آنها را کشیده باشند، کم هستند و این واقعیت امروز ماست.
پورعزت عنوان کرد: شما چشم انداز کلانشهر الگوی جهان اسلام را مطرح کردید، من پیشنهاد دادم در کنار آن به شهر عدل هم فکر کنید.
شعارها، نوشته ها و طرز فکر افرادی که در صدد اصلاح اجتماعی هستند، معطوف به شهری در آینده است که بهترین واژه برای آن شهر عدل در کنار "کلانشهر الگوی جهان اسلام است.
رئیس انجمن علمی مدیریت دولتی ایران، شهر تهران را یک پلت فرم دانست و گفت: اگر در تهران سالم کار کنیم و مردمانی سالم در آن باقی بماند، به شهری امن و پر رزق تبدیل می شود.
اگر ناسالم عمل کنیم، فرو پاشیده می شود و در این اتفاق همه ما مسؤل هستیم.
آینده باید طراحی شود نه برنامه ریزی
پورعزت با تاکید بر اینکه اگر تصمیم های ساخت مسیرهای تهران برای تردد اتوبان های بزرگ طراحی شده بود، امروز مردم راحت بودند، گفت: اگر در آن زمان اتوبان ها را طراحی کرده بودند نه برنامه ریزی، امروز شرایط تردد در شهر متفاوت بود.
وی ادامه داد: وقتی برنامه ریزی می کنیم حکمرانی و اصلاح را در نظر می گیریم.
وقتی طراحی می کنیم بقای پایدار را در نظر می گیریم.
این استاد دانشگاه تهران تاکید کرد: به شهر آباد، شهر عدل، شهر خردمندان، شهر حکمرانان خردگرا، شهر تعالی گرا و شهر برخوردار از آینده نیک فکر کنید.
به لغت ها توجه کنید.
لغت ها آینده را می سازند.
پورعزت ادامه داد: در رویکرد تصویر پردازانه تاکید می شود که آینده را باید طراحی کرد، آینده را نباید برنامه ریزی کرد.
طراحی آینده باید مسؤلانه باشد.
وقتی سیستم مسئولانه و عاقلانه باشد مسیر خردمندانه ای را اتخاذ می کند و به شجاعت، عدالت و عفت می رسد.
جامعه افراد مسئول و شجاع می خواهد
وی تصریح کرد: مشارکت شهروندی که بدون آگاهی است ارزشی ندارد؛ چرا که این مشارکت ناپایدار است.
مشارکت پایدار باید آگاهانه باشد و جوهر آگاهی در آن بجوشد و افزایش پیدا کند.
آینده به جامعه سالم نیاز دارد و جامعه سالم با آگاهی ساخته می شود نه با پیروی کورکورانه.
جامعه افراد مسؤل و شجاع می خواهد که آگاهانه و با یکدیگر تصویرپردازی کنند.
تقویت و توسعه شهر با حکمرانی شهری خردمندانه محقق می شود
وی ادامه داد: اگر می خواهید برای آینده کاری انجام بدهید به تهران 1500 فکر کنید.
زمانی که ذی نفع نیستید.
در این شرایط خلاق تر خواهید بود و شهر را خالص برای بندگان خدا می سازید و در این شرایط موفق تر هستید.
پورعزت با اشاره به اینکه شما عهده دار اداره خردمندانه تهران هستید، گفت: حکمرانی شهری خردمندانه فرایند های خردمندانه را تقویت و توسعه می دهد.
وی با تاکید بر اینکه حکمرانی خردمندانه به شایسته سالاری پایدار می انجامد و برترین ها را بر می گزیند، گفت: اگر می خواهید وضع همین گونه که هست بماند ناامید شوید، اما اگر دوست دارید شرایط تغییر کند، حق ناامید شدن ندارید.
در واقع افرادی که ناامید شدند، تسلیم شرایطی که خداوند دوست ندارد، شده اند؛ به جای اینکه بگوییم نمی شود، باید راه محکم بودن و حرکت کردن را پیدا کنند.
انتهای پیام/