خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعتیاد به بحران اجتماعی تبدیل شده است

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 22 دی 1400 - 12:53
شهرکرد- معاون سیاسی وامنیتی استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه آسیب های اجتماعی نظم و امنیت جامعه را تهدید می‌کند، گفت: اعتیاد به عنوان بحران اجتماعی زمان حال تبدیل شده است.
اعتياد،اجتماعي،جامعه،اشاره،پيشگيري،مقابله،مرداني،بختياري،چها ...

به گزارش خبرنگار مهر، جعفر مردانی صبح چهارشنبه در شورای توسعه و مشارکت‌های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر چهار محال و بختیاری با اشاره به افزایش آسیب‌های اجتماعی همچون اعتیاد در جامعه، اظهار کرد: این آسیب‌ها به یک معضل بزرگ اجتماعی تبدیل شده است.
وی با اشاره به اینکه آسیب‌های اجتماعی نظم و امنیت جامعه را تهدید می‌کند، ادامه داد: اعتیاد به عنوان بحران اجتماعی زمان حال تبدیل شده است.
معاون سیاسی، امنیتی استانداری چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه قوانین زیادی در حوزه آسیب اجتماعی وجود دارد، عنوان کرد: با تصویب قانون نمی‌توان یک آسیب اجتماعی را مدیریت و کنترل کرد.
از ظرفیت مردم برای مقابله با اعتیاد استفاده شود
مردانی با اشاره به اینکه باید رویکرد، نگرش و تفکر مردم در خصوص این آسیب‌ها تغییر کند، تصریح کرد: برای انجام این مهم باید از ظرفیت‌های موجود در جامعه استفاده کرد.
وی با بیان اینکه دستگاه‌های دولتی نمی‌توانند به تنهایی مشکلات اجتماعی را حل کنند، افزود: از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد در راستای پیشگیری و فرهنگ سازی در موضوعات مقابله با اعتیاد استفاده شود.
معاون سیاسی، امنیتی استانداری چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه دولت سیزدهم سازمان‌های مردم نهاد را درکنار خود می‌بیند، گفت: مسئولان باید نگاه ویژه ای به این سازمان‌ها داشته باشند.
مردانی مطرح کرد: سازمان‌های مردم نهاد با تقویت دانش و مهارت خود در راستای پیشگیری و فرهنگی اعتیاد در حوزه، آموزش، اطلاع رسانی، حساس سازی جامعه و فرهنگ سازی تلاش کنند.
سن اعتیاد در کشور به ۱۵ سال رسیده است
وی با تاکید بر درمان معتادان جامعه، اظهار کرد: سن اعتیاد در کشور به ۱۵ سال رسیده است که در زمینه مقابله با آن باید تلاش شود.
معاون سیاسی، امنیتی استانداری چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه برای مقابله با اعتیاد باید با ایده نو و برنامه مدون پیش رفت، گفت: برنامه‌های فرهنگی و پیشگیری باید مورد بررسی و ارزیابی قرار گیرد و برای سال آینده نقاط ضعف رفع شود.
مردانی با اشاره به ضرورت تولید و انتشار محتوا متناسب در فضای مجازی، عنوان کرد: مصرف مواد مخدر در مدارس یک دغدغه است که باید آموزش و پرورش در زمینه مقابله و پیشگیری از اعتیاد در بین جامعه هدف بیش از پیش تلاش کند.
وی به پویش پیشگیری از آسیب اجتماعی اشاره کرد و ادامه داد: مهارت‌های زندگی و بازی‌های بومی محلی به منظور پویایی جامعه باید ترویج داده شود.