خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تقویت روحیه معنویت در خانواده با برپایی روضه‌های خانگی

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 22 دی 1400 - 12:06
قزوین - مدیرکل تبلیغات اسلامی قزوین روضه‌های خانگی را زمینه ساز تقویت روحیه معنویت و توسل به اهل بیت در خانواده‌ها دانست.
بيت،اهل،خانگي،تربيت،معنوي،اخلاقي،فضاي،توسل،خدا،ياد،خانواده

حجت الاسلام محمدجواد زهرایی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: یکی از روش‌های تربیتی خانواده‌ها از گذشته تاکنون برگزاری روضه‌های خانگی است که قرن‌هاست نسل به نسل در حال انتقال بوده و زمینه آشنایی و انس بیشتر افراد با اهل بیت (ع) را فراهم می‌کند.
وی افزود: تربیت ابعاد مختلفی دارد به طوری که بعضی از اندیشمندان حوزه تربیت، ۱۰ بُعد برای این مهم در نظر گرفتند که شامل ابعاد مختلف اجتماعی، اخلاقی، جسمی، روانی، هنری و اقتصادی و … است که یکی از آن بعد دینی، معنوی و اخلاقی تربیت است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین تصریح کرد: ساده‌ترین و ابتدایی‌ترین موضوع در توجه به روضه‌های خانگی، بعد معنوی و اخلاقی تربیت است زیرا کودک و نوجوانی که در فضای معنوی همچون روضه‌های خانگی نفس می‌کشد و در فضای معنوی به آنها نقش اجتماعی داده می‌شود از حیث اجتماعی رشد می‌کند ضمن اینکه در آینده و در قامت یک جوان یا میانسال یا کهنسال متدین از محبت ویژه به اهل بیت برخوردار خواهد بود.
وی اضافه کرد: بر اساس روایات هر مکانی که تعدادی از شیعیان، معارف اهل بیت علیه السلام را باور کنند ملائکه همنشین آن گروه می‌شوند و زمانی که در روضه‌های خانگی چنین بستر و فضای فراهم باشد محل رفت و آمد ملائکه نیز خواهد بود که این امر در تربیت دینی و اخلاقی اعضای خانواده به ویژه کودکان و نوجوانان می‌تواند نقش مؤثری داشته باشد.
حجت الاسلام زهرایی تصریح کرد: زمانی مردم تصور می‌کردند که فقط در اماکن مقدس مثل مساجد و امامزادگان یا شرایطی شبیه به آن می‌توان به اهل بیت توسل کرد؛ در حالی که ما مسلمانان آموختیم که باید در هر لحظه یاد خدا و اهل بیت بود و چقدر خوب است که فضای خانه و خانواده را محلی برای ذکر و توسل به اهل بیت (ع) قرار دهیم.
وی در پایان گفت: برپایی روضه‌های خانگی به ما می‌آموزد که چنانچه در خانواده با مشکلی مواجه شدیم، راه حل آن را در مصرف داروهای افسردگی و اضطراب جستجو نکنیم بلکه توسل به خدا و اهل بیت می‌تواند در گِره گشایی مشکلات مؤثر باشد همچنین فرزندان یاد می‌گیرند هرگاه دچار مشکلی شدند خدا را یاد کرده و به ائمه اطهار متوسل شوند.