خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۸ میلیارد از استقلال طلب دارم

مشرق | ورزشی | چهارشنبه، 22 دی 1400 - 11:53
مدیرعامل اسبق باشگاه استقلال گفت: ۸ میلیارد از استقلال طلب دارم که مربوط به دهه ۸۰ است اما نمی توانم از این باشگاه شکایت کنم چون خونم آبی است!
واگذار،باشگاه،سهام،اف،حذف،استقلال،فتح،الله،درصد

به گزارش مشرق، علی فتح الله زاده با اشاره به اتفاقاتی که پیرامون باشگاه استقلال رخ داده و بخشی از سهام این تیم قرار است واگذار شود، نگاهی به گذشته کرد و گفت: سال ۸۷ در سالی که ای اف سی الزام کرد باشگاه ها خصوصی شوند ۲ و نیم درصد از سهام واگذار شد.
وی ادامه داد: اگر این مهم اتفاق نمی افتاد همان سال حذف می شدیم و این کار درستی بود که علی آبادی انجام داد و ۵۰۰ سهم از ۱۰۰ هزار سهم به اعضای هیات مدیره واگذار شد.
باشگاه پرسپولیس نیز ۳ درصد از سهامش به همین نحو واگذار شد.
مدیرعامل اسبق استقلال که در برنامه انتهای الوند شبکه دوم سیما حضور پیدا کرده بود، تاکید کرد: ایراد ای اف سی این است که چرا الباقی سهام واگذار نشده است و حداقل ۵۱ درصد باید سهام باشگاه ها واگذار شود.
این سهام در اختیارم را هروقت بگویند به هواداران واگذار می کنم نه دولت.
فتح الله زاده توضیح داد: از استقلال حدود ۸ میلیارد تومان طلب از دهه ۸۰ دارم.
من نمی توانم علیه باشگاه شکایت کنم خونم آبی است و باید حساب ها را وزارت ورزش ببندد.
وی اظهار کرد: این واگذاری الزام ای اف سی بوده و اشکالی ندارد.
خانواده مرحوم پورحیدری نیز سهام دار هستند.
این مدیر فوتبالی توضیح داد: حذف ما از قصور مدیران گذشته است؟
۱۰ سال از مدیریت ما گذشته است.
مشکلات ما برای دو سه سال اخیر است ما نمی‌توانیم مجمع را عوض کنیم وزارت ورزش می تواند.
فتح الله زاده گفت: همه در حذف استقلال و پرسپولیس مقصر هستند.
۱۲ سال مدیرعامل بودم و از جام باشگاه ها حذف نشدیم و در آن زمان با عزیزمحمدی کمیته تشکیل دادیم و شسته رفته مدارک را به ای اف سی می دادیم.
از مدیران عامل سرخابی ها خواستم به ای اف سی بروند.
دوستان باید جا بی اندازند که دولت پولی به این دو باشگاه نمی دهد.