خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بارندگی‌های شدید در استان خراسان جنوبی خسارت 180 میلیارد تومانی بر جای گذاشت- اخبار خراسان جنوبی - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 22 دی 1400 - 10:55
گروه استان‌ها- سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی از کاهش 31 درصدی خسارت‌های سیلاب نسبت به بارندگی‌های با حجم و شدت مشابه در سنوات گذشته خبر داد و گفت: حجم خسارت‌ها در این دوره بیش از 180 میلیارد تومان بوده است.
استان،حجم،گذشته،هماهنگي،جنوبي،بازه،مواصلاتي،زيرساختي،محورهاي ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، علیرضا عباس زاده در نشست خبری با اشاره به حجم بارندگی‌های سنگین هفته گذشته در استان به تشریح اقدامات، تمهیدات و تدابیر ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان و شهرستان‌ها پرداخت.
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی گفت: با اعلام پیش‌بینی‌های هواشناسی و سازمان مدیریت بحران کشور 102 تیم امدادی و عملیاتی استان، طی بازه زمانی اعلام شده به حالت آماده باش کامل درآمدند.
وی با اشاره به بازدید تیم‌های کارشناسی از نقاط سیل خیز بیان کرد: طی این بازدیدها، علاوه بر برنامه‌ریزی برای تقویت سیل بندها و دیوارهای حفاظتی، بررسی کانال‌های جمع‌آوری آب‌های سطحی شهری و روستایی و مستحدثات راه‌ها و محورهای مواصلاتی مورد تأکید بود.
عباس زاده، آمار بارش‌ها را طی روزهای گذشته به ویژه در مناطق جنوبی استان، بی سابقه خواند و اظهار داشت: با اطلاع رسانی گسترده برای آگاهی بخشی مردم و آماده باش کامل نیروها به لطف خداوند، هیچ گونه تلفات جانی ناشی از سیلاب گزارش نشد و علیرغم حجم 100 میلی متری بارش‌ها در یک بازه زمانی چند روزه تخریب و خسارت به واحدهای مسکونی کاهش چشمگیری داشته است.
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی ادامه داد: با توجه به ماهیت رگباری بارش‌های استان، در بخش‌های زیرساختی و زیربنایی از جمله راه‌ها و محورهای مواصلاتی، قنوات، مزارع، باغات و همچنین شریان‌های حیاتی آب و برق شاهد بودیم که مجموع خسارت‌ها در همه بخش‌های زیرساختی و زیر بخش کشاورزی به نسبت گذشته کمتر بوده است.
وی گفت: حجم خسارت‌ها در این دوره بارش‌ها بیش از 180 میلیارد تومان بوده که نسبت به حجم و شدت بارش‌های مشابه که در سنوات گذشته در استان اتفاق افتاده خسارت‌ها با کاهش 31 درصدی همراه بوده است.
انتهای پیام/ 252/ ع